3 Αστέρια: Το κεμπάπ των ονείρων σας!

Ένα κεμπαπτζίδικο που η ιστορία του άρχισε το 1986 στη Νέα Σμύρνη κι από τον Απρίλη του 2014 μεταφέρθηκε στη Γλυφάδα, συνεχίζοντας με την ίδια επιτυχία τη μέχρι τώρα πορεία του.

Με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, η οικογενειακή επιχείρηση «3 Αστέρια», που κρατά τα μυστικά της πολίτικης κουζίνας από γενιά σε γενιά, θα σας εκπλήξει με τις γεύσεις αλλά και την ποιότητα του φαγητού. Το κρέας αλλά και ο κιμάς είναι χειροποίητα. Η εξαιρετική ποιότητα των υλικών που διαθέτει το εστιατόριο θα σας κάνει να αλλάξετε όποια γνώμη είχατε μέχρι τώρα για το κεμπάπ… Κεμπάπ, σις κοτόπουλο, κασερλί κεμπάπ (κεμπάπ γεμισμένο με κίτρινο τυρί), ντονέρ, φυστικλί κεμπάπ (με φιστίκια Αιγίνης) και μαντί είναι μερικά από τα πιάτα που θα λατρέψετε… Ωστόσο, το γνωστό κεμπαπτζίδικο φημίζεται ιδιαίτερα για τα πολίτικα τυροπιτάκια με άνηθο, ενώ αυτό που πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε είναι η παστουρμαδόπιτα Καισαρείας και το σαγανάκι με σουτζούκι και παστουρμά! Στο αγαπημένο εστιατόριο μικρών και μεγάλων, οι ιδιοκτήτες Βερζίν και Χραντ σί- γουρα θα ακούσουν τις προτιμήσεις σας και θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το πιάτο της αρεσκείας σας.

Λίγοι κατέχουν την τέχνη του κεμπάπ στην Ελλάδα και το φαγητό στα «3 Αστέρια» είναι από τις εμπειρίες που πρέπει να ζήσετε…


Μαραγκού 4, Γλυφάδα

Τ: 210 9358134

FB: 3 Αστέρια