3Μ Ελλάς: Silver Βραβείο Health & Safety Awards στην κατηγορία Πρωτοβουλίες Εκπαίδευσης & Ευαισθητοποίησης

Η 3Μ Ελλάς βραβεύτηκε με Silver Βραβείο στα Health & Safety Awards 2014 που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications και την έκδοση Plant Management, με στόχο την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στo νευραλγικό θέμα της Υ&Α στον εργασιακό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, διακρίθηκαν οι καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση Υγείας & Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών.

Η βράβευση της 3Μ Ελλάς αφορά στα σεμινάρια επιμόρφωσης τεχνικών ασφαλείας που διοργανώνονται μηνιαία εντός της εταιρείας καθώς και στα σεμινάρια επιμόρφωσης των τελικών χρηστών μέσων ατομικής προστασίας που πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις των βιομηχανιών χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Τα εν λόγω σεμινάρια ενημερώνουν, εκπαιδεύουν και ευαισθητοποιούν για τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά τη διάρκεια της εργασίας, τις ενδεχόμενες επιπτώσεις στην υγεία καθώς και για το πώς πρέπει να χρησιμοποιούνται τα μέσα ατομικής προστασίας (πχ μάσκες, ωτοασπίδες, γυαλιά, κράνη, φόρμες κ.τ.λ.) ώστε να προστατεύουν αναπνοή, ακοή, όραση, κεφαλή, πρόσωπο και σώμα.

Την τελευταία 3ετία έχουν παρακολουθήσει τα σεμινάρια πάνω από 500 τεχνικοί ασφαλείας και εκατοντάδες τελικοί χρήστες στη βιομηχανία και την αγροτική αγορά.

Η 3Μ, διαθέτοντας ειδικευμένη τεχνογνωσία, έχει αναπτύξει ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό υλικό και μια κουλτούρα ασφαλείας, βοηθώντας τους εργαζόμενους να προστατεύονται και να γίνονται αποδοτικότεροι. Στο πλαίσιο αυτό, στόχος της εταιρείας είναι να κάνει τη δουλειά του επαγγελματία πιο εύκολη και πιο ασφαλή, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, ενημέρωση και εκπαίδευση


 

3M_Health&Safety_Awards
Ο Γενικός Διευθυντής της 3Μ Hellas, κ. Χρήστος Μπαράκος, παραλαμβάνει το βραβείο Silver Health & Safety Awards 2014 στην κατηγορία Πρωτοβουλίες Εκπαίδευσης & Ευαισθητοποίησης από τον κ. Μιχάλη Χριστόλη, Πολιτικό Μηχανικό – Περιβαλλοντολόγο DEA Προϊστ. Τμήματος Μελετών ΔΤΥ/Ε.Μ.Π., Επιστ. Συνεργάτη Ε.Μ.Π.

IN CATEFORY: BEST CHOICES , HEALTH