7 λόγοι που θα περάσω την πόρτα του Workout Hall…αυτή τη φορά για το παιδί μου!

Οι δημιουργοί του Workout Hall, Ευγένιος & Παύλος Μπράτου, γεννημένοι στη Ρωσία, με έντονη αθλητική παιδεία από τα πρώτα τους χρόνια, αθλητές με παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές νίκες στο Box & το Kick Box και προπονητική εμπειρία μεγαλύτερη των δέκα ετών, ήρθαν και αλλάζουν τα δεδομένα στην καθημερινή μας εκγύμναση. Σε ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών υποδέχονται εσάς και τα παιδιά σας με το έμπειρο προσωπικό τους, με σκοπό να σας μυήσουν στη σωστή άσκηση και τον υγιή τρόπο ζωής.


 

1. Στόχος η δημιουργία μιας υγιούς γενιάς: Ο στόχος μας… στο Workout Hall, μέσα από τα τμήματα του Workout training, του Kick Boxing και της αναρρίχησης, είναι να εκπαιδεύσουμε και να ενθουσιάσουμε τα παιδιά και τους εφήβους με όλα όσα έχουν να κάνουν με την άσκηση και γενικότερα
τη λειτουργικότητα του σώματός μας. Εμπειρίες που τα παιδιά μας χρειάζονται για να ξεκινήσει το διά βίου ταξίδι της ευεξίας, που θα τους επιτρέπει να εκτελούν αποτελεσματικά τα απλά αλλά και αναγκαία καθήκοντα στην ενήλικη ζωή τους. Θέλουμε να προωθηθεί μια γενιά υγιής, που να απολαμβάνει την ελευθερία της κίνησης και της δραστηριότητας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της. Για το σκοπό αυτό, σχεδιάζουμε κάθε προπόνησή μας με ποικίλες ασκήσεις που θα αυξήσουν τα επίπεδα φυσικής κατάστασης σε ένα ευρύ φάσμα. Πάντα λειτουργική, ποτέ βαρετή, με συναγωνισμό, ομαδικότητα και πάνω από όλα διασκεδάζοντας και εκτονώνοντας το παιδί.


 

2. Πρόγραμμα που δεν κουράζει αλλά ενθουσιάζει: Στο πρόγραμμα του Workout training kids οι προπονήσεις αποτελούνται από ασκήσεις που συνεχώς μεταβάλλονται με πολυαρθρικές λειτουργικές ασκήσεις, έτσι ώστε τα παιδιά και οι έφηβοι να μη βαριούνται και να διατηρείται ο ενθουσιασμός τους για τη συμμετοχή, ακριβώς όπως και στο τμήμα των ενηλίκων.


 

3. Ασφάλεια & αποτελεσματικότητα: Στο Workout training kids οι κινήσεις νευρομυϊκής συναρμογής περιλαμβάνουν ασκήσεις που είναι θεμελιώδεις για όλα τα πράγματα αλλά και αθλήματα που τα παιδιά πρέπει να κάνουν. Τα έλκει να τρέξουν, να ρίξουν, να σκαρφαλώσουν, να άρουν και να πηδήξουν. Όλες οι κινήσεις διδάσκονται με ασφάλεια και αποτελεσματικά υπό τη στενή επίβλεψη εκπαιδευμένων προπονητών.

Διαθέτει εσωτερική αίθουσα 1.700 τ.μ., εξωτερική 1.000 τ.μ. και στίβο 200 μ. στην περίμετρο του κτιρίου με πιστοποιημένο επαγγελματικό ταρτάν.


 

4. Kick Boxing: Πρόκειται για ένα άθλημα που διδάσκεται με ασφάλεια και αυξάνει την εμπιστοσύνη του παιδιού σας, την αυτοπειθαρχία αλλά πάνω από όλα το σεβασμό για τους συναθλητές, τους συνομήλικούς του, τους ενήλικες και για τον εαυτό του. Είναι ένα μαχητικό άθλημα γι’ αυτούς που θέλουν γρήγορη αλλά ουσιαστική τεχνική κατάρτιση, αυτοάμυνα, ολοκληρωμένη σωματική εκγύμναση και φυσική κατάσταση. Το Kick Boxing στην Ελλάδα είναι αναγνωρισμένο άθλημα από το κράτος.


 

5. Climb Training: Αντιμετωπίζουμε την αναρρίχηση ως άθλημα. Εντάσσουμε το παιδί σε group όχι μεγαλύτερα των 6 παιδιών και το διδάσκουμε να ξεπερνάει τους φόβους του, να σέβεται τους κανόνες ασφαλείας, να λύνει αναρριχητικά προβλήματα και να ασκείται διασκεδάζοντας πάνω από όλα, αφού το πρόγραμμα συνδυάζει έντονες ασκήσεις νευρομυϊκής συναρμογής.


 

6. Αύξηση της σωματικής ικανότητας: Απώτερος σκοπός είναι οι προπονήσεις μας να αυξήσουν τη σωματική ικανότητα σε βασικούς τομείς της γυμναστικής: καρδιοαναπνευστική αντοχή, αντοχή, δύναμη, ευελιξία, ταχύτητα, συντονισμός, ευκινησία, ισορροπία και ακρίβεια.


 

7. Προσαρμοσμένο πρόγραμμα στις ανάγκες του παιδιού. Οι συνδρομές είναι και συνδυαστικές ώστε να μπορεί ο μικρός αθλητής να δοκιμάσει και να επιλέξει αυτό που ταιριάζει σε εκείνον ή να μοιράσει τις προπονήσεις του με την καθοδήγηση των προπονητών ανάμεσα στα αθλήματα.


 

Ρόδων 6, Άλιμος

T: 210 9902038

FB: Workout Hall


 

IN CATEFORY: BEST CHOICES , KID