Αχιλλέας & Παναγιώτης Καλαντζής:Ιδιοκτήτες εταιρίας P&A Kalantzis

life

 Αχιλλέας & Παναγιώτης Καλαντζής: Ιδιοκτήτες εταιρίας P&A Kalantzis

Τι ήταν αυτό που σας παρακίνησε στο να ασχοληθείτε με την εμπορία του καφέ και συναφών ειδών;

Η γευστική απόλαυση ενός καλού καφε, το άρωμα και η ποικιλία έγιναν συνήθεια και κτήμα μας, όταν από μικρά παιδιά ταξιδεύαμε στην Ιταλία. Μεγαλώνοντας μας δημιουργήθηκε το ενδιαφέρον και η αγάπη για τον εσπρέσσο και ξεκινήσαμε με το όνειρο να προσφέρουμε στον Έλληνα καταναλωτή την εμπειρία του καλού Ιταλικού καφέ. Oι σπούδες μας στον τομέα των τουριστικών επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης και η εμπειρία μας στον χώρο της εστίασης μας καθιστούν ιδανικούς συνεργάτες.


 

Ποιες είναι ακριβώς οι δραστηριότητες της εταιρίας; Απευθύνεστε και σε ιδιώτες ή μόνο επιχειρήσεις;

Η εταιρεία μας  συνεχίζει πάντα δυναμικά στον χώρο του καφέ. Έπειτα από επταετή συνεργασία με γνωστά Ιταλικά brands, από τον Δεκέμβριο του 2013 υπογράψαμε επίσημη αποκλειστική αντιπροσωπεία του Barbera Espresso. Η εταιρεία μας απευθύνεται σε ιδιώτες,εταιρείες καφετέριες και πολυκαταστήματα διότι με ττην πλήρη γκάμα των προιόντων μας καλύπτουμε όλες τις ανάγκες του Ελληνα καταναλωτή και επαγγελματία.


 

Είστε από όσο γνωρίζω αντιπρόσωποι της εταιρίας καφέ Barbera. Θέλετε να μου πείτε λίγα λόγια για αυτή την συνεργασία;

Η διεθνούς φήμης Barbera Caffe Spa ιδρύθηκε το 1870 και περιλαμβάνεται στις 10 πανευρωπαικές υψηλής απόδοσης εταιρείες καφέ.Διατηρεί την γεύση και την κουλτούρα του καλού Ιταλικού καφέ για 7 γενεές τωρα και συγκρατει την συνταγή της μυστική από τα αδιάκριτα βλέμματα. Έχει σε πάνω από 60 χώρες παρουσία και εξυπηρετεί πάνω από 5000 καφετέριες εντός της Ιταλίας. Υπήρξε χορηγός της Milan F.C καθώς και συνεργάζεται με εταιρείες όπως η Harley Davidson, Amazon κτλπ. Οι σχέσεις μας με την εταιρεία είναι άψογες και η συνεργασία μας εποικοδομητική σε όλα τα επίπεδα το οικογενειακό περιβάλλον και η ζεστασιά που την διακατέχει ταιριάζει απόλυτα στα δικά μας γούστα …εξου και το σλόγκαν : «A family company meets…..a family company».


 

Ποια είναι τα προϊόντα που εμπορεύεται η εταιρία;

Τα προίοντα της εταιρέιας είναι ο espresso καφές και πωλέιται στη μορφή κόκκων οπου υπάρχει η επιλογή ανάμεσα σε 5 ποικιλίες, κάψουλας, pods και φίλτρου σε 3 τρείς διαφορετικές γευστικές προτάσεις. Επίσης στο κομμάτι του επαγγελματία καλύπτουμε και όλη την υπόλοιπη γκάμα προιόντων που είναι απαραίτητα στη σωστη λειτουργία του χώρου του πάντα κρατώντας τον πήχη της ποιότητας υψηλά.


 

Πόσο δύσκολο θεωρείτε ότι είναι στην δύσκολη οικονομικά πιεσμένη εποχή, νέα άτομα να κάνουν μία επιχειρηματική κίνηση;

Την περίοδο που διανύει η χώρα μας αυτή τη στιγμη τα νέα άτομα έχουμε ανάγκη από δουλειά ελπίδα και δύναμη. Όταν υπάρχουν τόσες δυσκολίες γύρω σου ψάχνεις για έναν ήλιο που θα φωτίσει την ζωή σου. Τότε ξεκινάς ,εχοντας ένα άριστο προιόν που το πιστεύεις, με μεράκι , αγάπη και πολύ προσπάθεια να αποδείξεις ότι τα νέα παιδιά στην Ελλάδα θα αντέξουν, θα προσπαθήσουν, θα υπερβούν τα εμπόδια , θα σταθούν δίπλα στις πολυεθνικές και θα τα καταφέρουν θυμίζοντας σε όλους ότι είμαστε Έλληνες, παλεύουμε και φυσικά ΝΙΚΑΜΕ!


 

Είστε της άποψη ότι η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες;

Ναι! Πιστεύουμε ότι σε μια περίοδο κρίσης μπορούν να δημιουργηθούν ευκαιρείες ανάπτυξης αρκεί να μπορείς αξιοπρεπώς να ξεκινήσεις την δουλειά, να πείσεις τον άλλον για το προιόν που διαθέτεις και με δύναμη ψυχής και σώματος να προχωράς μπροστά. Σημαντικός βέβαια παράγοντας σε αυτό είναι βέβαια οι άνθρωποι που σε εμπιστεύονται και σε στηρίζουν όπου στη δική μας περίπτωση είναι  οι γονείς μας που βρίσκονται πάντα ως στήριγμα δίπλα μας , οι συνεργάτες μας στην εταιρεία πού εργάζονται για την άνοδο της εταιρεία όλων μας καθώς και οι επαγγελματίες που μας εμπιστεύονται  και μας στηρίζουν για επτά ολόκληρα χρόνια!


 

P&A Kalantzis

  • Recent Posts

  • Categories

  • Meta