Affidea Ευρωιατρική: Η υγεία σας στα χέρια των κορυφαίων εργαστηρίων!

Τα ζητήµατα υγείας είναι πάντα πολύ λεπτά! Στην Affidea, όµως, µπορείτε να είστε σίγουροι ότι απολαµβάνετε υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου!


Υπάρχει πιο ευαίσθητο θέµα για εσάς και την οικογένειά σας από τα ζητήµατα υγείας; Και φυσικά, το ζητούµενο είναι να εξασφαλίσετε ότι η υγεία σας βρίσκεται πάντα σε «καλά χέρια» ξεκινώντας πρώτα από τη σωστή διάγνωση που προσφέρουν οι εξετάσεις που θα σας προτείνει ο γιατρός σας. Στην Affidea θα βρείτε εκείνες τις υπηρεσίες υγείας που απολαµβάνει κάθε Ευρωπαίος, δηλαδή ένα εκτεταµένο δίκτυο διαγνωστικών εργαστηρίων, εγκατεστηµένων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους µε τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και αισθητικής, ιατρικό εξοπλισµό µε τεχνολογία αιχµής, στελεχωµένα από καταξιωµένους ιατρούς στο είδος τους και συνδεδεµένα µεταξύ τους µε το πλέον σύγχρονο σύστηµα τηλεϊατρικής στην Ελλάδα.


Εγγυήσεις ευρωπαϊκού επιπέδου!

O Όµιλος Υγείας AFFIDEA ανήκει στη Waypoint Capital, έναν από τους µεγαλύτερους επενδυτές σε Life Sciences, µε τοµείς δραστηριότητας την Ακτινοθεραπεία, τις ∆ιαγνωστικές Εξετάσεις και την Ακτινολογία. Είναι ο µεγαλύτερος πάροχος Πρωτοβάθµιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, µε παρουσία σε 18 χώρες και 246 µονάδες υγείας. H Αffidea Ελλάδας, είναι η ελληνική θυγατρική εταιρεία της AFFIDEA, προσµετρώντας ήδη 12 χρόνια παρουσίας.


Πρωτοπόρες υπηρεσίες!

Στην Affidea Ευρωιατρική η εξέλιξη και η παροχή πρωτοπόρων υπηρεσιών υγείας είναι µια καθηµερινή υπόθεση. Στα σύγχρονα κέντρα της Affidea, σας προσφέρεται άριστη εξυπηρέτηση που εκφράζεται µε τον καλύτερο τρόπο, µεταξύ άλλων και µέσα από δύο µοναδικές υπηρεσίες: την Ανώδυνη Αιµοληψία και την Αιµοληψία κατ’ οίκον! Οι εξετάσεις αίµατος δεν ήταν ποτέ πιο απλές!
NEW_PHOTO


Ανώδυνη αιµοληψία; Γίνεται!

Ο µεγαλύτερος φόβος και «πονοκέφαλος» των ασθενών είναι η αιµοληψία και η ταλαιπωρία που µπορεί να υποστούν κατά τη διαδικασία αυτή. Τα ∆ιαγνωστικά Εργαστήρια του Οµίλου Affidea πρωτοπορούν για ακόµη µια φορά και παρουσιάζουν την ανώδυνη αιµοληψία, µε λιγότερα τσιµπήµατα από βελόνες, για όλους τους ασθενείς, µικρούς και µεγάλους. Με τη βοήθεια καινοτόµου συσκευής που εντοπίζει τις φλέβες και προβάλλει στην επιφάνεια του δέρµατος την εικόνα της θέσης τους σε πραγµατικό χρόνο, ανιχνεύονται οι πλέον δύσκολες στην εµφάνιση και λεπτές φλέβες, πετυχαίνοντας την άριστη αιµοληψία, χωρίς να ταλαιπωρείται ο εξεταζόµενος. Την αιµοληψία αναλαµβάνουν εξειδικευµένα και έµπειρα µέλη της οµάδας των Εργαστηρίων της Affidea. Η πρακτική αυτή αφαιρεί άγχος ειδικά στους γονείς µε µικρά παιδιά, αλλά και στους ανοσοκατασταλµένους και ογκολογικούς ασθενείς, αφού ο εντοπισµός της φλέβας γίνεται ευκολότερος και η αιµοληψία γίνεται από επώδυνη και δυσάρεστη εµπειρία σε µια απλή και γρήγορη διαγνωστική πρακτική. Ξεχάστε τον περιττό πόνο και το άγχος, κερδίστε χρόνο!


Untitled-65


Untitled-4


Αιµοληψία κατ’οίκον!

∆εν είναι πάντα εύκολο ένας ασθενής να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις αίµατος προσερχόµενος σε κάποιο κέντρο. Η Affidea έχει προνοήσει και για αυτό! Για ασθενείς που δεν µπορούν να µεταβούν σε κάποιο διαγνωστικό της κέντρο υπάρχει δυνατότητα αιµοληψίας κατ’οίκον για όλες τις µικροβιολογικές εξετάσεις. Για την ακρίβεια µπορείτε να πραγµατοποιήσετε την αιµοληψία σε οποιοδήποτε χώρο σας εξυπηρετεί! ∆εν έχετε παρά να καλέσετε τηλεφωνικά στο 210-6770700 µία ή δύο ηµέρες νωρίτερα από την ηµεροµηνία πριν την εξέταση, ώστε να κλείσετε ραντεβού.


IMG__001_


heart


Το νέο στολίδι του Οµίλου Affidea!

H Affidea Ευρωιατρική επεκτείνει διαρκώς το δίκτυό της µε σκοπό να καλύψει όσο το δυνατόν µεγαλύτερο µέρος της Αττικής και να έχετε πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες όπου κι αν κατοικείτε. Η Affidea Γλυφάδας αποτελεί το 6ο  ∆ιαγνωστικό Εργαστήριο της Affidea στο Νοµό Αττικής και το 16ο συνολικά στην Ελλάδα. Στην Affidea Γλυφάδας οι υπηρεσίες που παρέχονται περιλαµβάνουν Βιοπαθολογικό Εργαστήριο και Τµήµα Υπερηχοτοµογραφίας και σύντοµα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους το Ακτινολογικό Τµήµα, καθώς και το Τµήµα Ψηφιακής Μαστογραφίας. Το Πρότυπο Βιοπαθολογικό Εργαστήριο καλύπτει όλο το φάσµα των εξετάσεων αίµατος και βιολογικών υγρών, για ενήλικες και παιδιά, µε στόχο την άµεση εξυπηρέτηση του ασθενή, µε σεβασµό και υπευθυνότητα στο κλινικό του πρόβληµα. Το Τµήµα Υπερήχων είναι εξοπλισµένο µε τελευταίου τύπου εργαστηριακό εξοπλισµό, όπου πραγµατοποιούνται υπερηχογραφικές εξετάσεις, triplex αγγείων και υπερηχογραφήµατα συµπαγών οργάνων σώµατος από έµπειρο ιατρικό προσωπικό. ‘Όλες οι απαντήσεις των υπερηχογραφηµάτων δίνονται αυθηµερόν. Το Κέντρο έχει σύµβαση µε όλα τα ταµεία και µε ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.


IMG__025_


ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ! Affidea Γλυφάδας: Ζησιμοπούλου 1 & Λεωφ. Ποσειδώνος

Τ: 216 8009690-7, glyfada@affidea.com

FB: Affidea Ευρωιατρική

affidea.gr

info.gr@affidea.com


logo_tras

 

IN CATEFORY: HEALTH