Αλιβιζάτος CARS: Ο ειδικός στο οικογενειακό αυτοκίνητο!

Όσο μεγαλώνει η οικογένειά σας, τόσο μεγαλώνουν οι ανάγκες σας! Γιατί λοιπόν το αυτοκίνητό σας να μην μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτές; Στην Αλιβιζάτος Cars θα βρείτε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε, χάρη στη μεγάλη ποικιλία σε πολυμορφικά, οικογενειακά και SUV αυτοκίνητα, αλλά και στην αξιοπιστία της εμπειρίας από το 1965.

Ακόµα και από το πρώτο σας παιδί οι απαιτήσεις για το αυτοκίνητό σας, αυξάνονται. Η ασφάλεια γίνεται το πρώτο σας µέληµα και οι άνετοι χώροι για τις µετακινήσεις σας γίνονται απαραίτητοι. Εδώ θα βρείτε τους ειδικούς που θα σας προσφέρουν οικονοµικές και πρακτικές λύσεις ανάλογα µε τα µέλη της οικογένειας και τις ανάγκες σας! Οι επιλογές είναι πολλές, καθώς η αντιπροσωπία Αλιβιζάτος διαθέτει τη µεγαλύτερη ποικιλία σε diesel µεταχειρισµένα ακόµα και για άτοµα µε ειδικές ανάγκες. Όσοι από εσάς ανήκετε στην κατηγορία των τρίτεκνων και πολύτεκνων, δικαιούστε απαλλαγή από το τέλος ταξινόµησης έως και 100%. Η ποιότητα σε συνδυασµό µε τις πολλές, οικονοµικές επιλογές θα κάνουν την αγορά του αυτοκινήτου σας, παιχνιδάκι!

Η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Αλιβιζάτος, είναι η µοναδική που διαθέτει τόσο µεγάλη ποικιλία από 5θέσια, 7θέσια και 9θέσια αυτοκίνητα και για αυτό αποτελεί την πρώτη επιλογή για πολύτεκνες οικογένειες.


 

5 λόγοι που πρέπει να επιλέξετε την Αλιβιζάτος Cars για το οικογενειακό σας αυτοκίνητο:

1. Η µακρόχρονη εµπειρία τους εδώ και 50 χρόνια, εγγυάται την άριστη ποιότητα του αυτοκινήτου σας,  όποιες και αν είναι οι ανάγκες και οι επιθυµίες σας.

2. Εδώ θα βρείτε µεγάλη ποικιλία σε πολυµορφικά αυτοκίνητα που είναι ιδανικά για κάθε πολύτεκνη οικογένεια.  Είναι η µεγαλύτερη εισαγωγική εταιρεία σε diesel, αλλά και σε εµπορία  πολύτεκνων και τρίτεκνων.  Περισσότερα από 400 ετοιµοπαράδοτα αυτοκίνητα που περιµένουν να σας εκπλήξουν µε τις δυνατότητές τους.

3. Αποτελεί την πιο οικονοµική επιλογή που θα µπορούσατε να κάνετε, ενώ θα σας διευκολύνουν στον τρόπο αποπληρωµής µε έως και 72 δόσεις. Ταυτόχρονα, το πετρελαιοκίνητό σας θα µειώσει τις επισκέψεις σας στο βενζινάδικο, αλλά ακόµα και όταν χρειάζεστε καύσιµα θα σας κοστίζουν πολύ λιγότερο από τη βενζίνη.

4. Η Aλιβιζάτος Cars δεν σας ξεχνά  ακόµα και µετά την αγορά του αυτοκινήτου σας! Φροντίζει για εσάς παρέχοντας  για 12 µήνες γραπτή εγγύηση, ενώ ταυτόχρονα σας δίνει δωρεάν για 6 µήνες οδική βοήθεια, βιολογικό καθαρισµό και service αυτοκινήτου. Δεν θα βρείτε άλλη εταιρεία που να σέβεται και να φροντίζει τον πελάτη της µε τέτοιες παροχές.

5. Οι 33.000 πελάτες της είναι η καλύτερη εγγύηση για την άψογη εξυπηρέτηση που µόνο στην εταιρεία Αλιβιζάτος µπορείτε να βρείτε. Η εταιρεία διαθέτει τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και ποιότητας στα µεταχειρισµένα αυτοκίνητα.


 

Κεντρικό: Λ. Πεντέλης 1, Βριλήσσια, Τ: 210 6890900

Υποκαταστήµατα: Λ. Πεντέλης 133, Χαλάνδρι, Τ: 210 6890900

Λ. Δηµοκρατίας 324, Άγιοι Ανάργυροι, Τ: 210 2389001

4ο χλµ. Καλλονής Μυτιλήνης, Λέσβος, Τ: 22530 29291

www.alivizatos-cars.gr,
info@alivizatos-cars.gr


 

 

IN CATEFORY: BEST CHOICES , KID