Ανακαλύψτε τον “κόσμο” του Astir Palace

Στο πιο εκλεκτό κομμάτι της «αθηναϊκής Ριβιέρας» βρίσκεται ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Ένα σκηνικό που δημιουργήθηκε με σκοπό να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. Για καλοκαιρινές διακοπές ή long weekends, με παρέα ή την οικογένειά σας, τα ξενοδοχεία Arion Resort & Spa and The Westin Athens είναι ένας παραδεισένιος προορισμός χαλάρωσης.


Γίνετε μέλος του Astir Palace
Από τη στιγμή που θα βιώσετε την πολυτελή, χαλαρωτική εμπειρία του Astir Palace Resort δεν θα θέλετε να τελειώσει ποτέ! Ως μέλη του Astir Club, θα έχετε ακριβώς αυτή τη δυνατότητα και μάλιστα με προνόμια που μπορείτε να απολαμβάνετε οποιαδήποτε στιγμή. Το Arion Spa με θέα στη θάλασσα και την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα θαλασσοθεραπείας -ό,τι χρειάζεται το σώμα και το πνεύμα για αναζωογόνηση-, τα πλήρως εξοπλισμένα γυμναστήρια, οι μοντέρνες αθλητικές εγκαταστάσεις, οι πισίνες, οι παραλίες του συγκροτήματος είναι μερικές μόνο από τις διαθέσιμες υπηρεσίες. Επίσης, μπορείτε να γίνετε μέλος στο νέο Astir Tennis Club. Με έναυσμα το τένις, δημιουργήθηκε ένας μοναδικός χώρος στην πεύκοφυτη χερσόνησο του Αστέρα Βουλιαγμένης, με ανανεωμέ­νες υποδομές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ώστε τα μέλη του Astir Tennis Club να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης, διασκέδασης και δημιουργίας.


Όλη μέρα Astir Beach
Ανακαλύψτε μια νέα για την Ελλάδα αντίληψη παραλίας, βασισμένη σε καινοτόμο σχεδιασμό και φιλικές για το περιβάλλον εγκαταστάσεις. Η Astir Beach, σε ένα τοπίο μοναδικού φυσικού κάλλους, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, αποτελεί εδώ και χρόνια το σημείο αναφοράς του καλοκαιρινού socializing, ενώ προσφέρει και το πιο ιδανικό location για ξεχωριστές κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις. Σε ένα νέο μοναδικό concept παραλίας απολαύστε, λοιπόν, μία ολοήμερη απόδραση δίπλα στο κύμα. Η Astir Beach σας προσφέρει τις απαραίτητες ενέσεις χαλάρωσης, αλλά και εκτόνωσης, ξεκινώντας με έναν καφέ και συνεχίζοντας με σπορ και κολύμπι. Αν υπάρχει η επιθυμία, μπορεί στην Astir Beach να γίνει πραγματικότητα… Τα μέλη απολαμβάνουν ξεχωριστά προνόμια, όπως δωρεάν ξεχωριστή είσοδο, δωρεάν πάρκινγκ και πολλά άλλα.


Απόλλωνος 40, 16671, Βουλιαγμένη

Τ: 210 8902000

astir-palace.com, arionspa.com | Astir Beach

Τ: 210 8901619, astir-beach.com


 

IN CATEFORY: BEST CHOICES , TRAVEL