Αννίτα Ναθαναήλ: “Με μαγεύει η θαλπωρή της Αράχωβας”

profile-picture(1)

Αννίτα Ναθαναήλ: “Με μαγεύει η θαλπωρή της Αράχωβας”

Παρουσιάστρια, Co-Owner στην εταιρεία iRepair


Σας έχουμε δει πολλές φορές οικογενειακώς στην Αράχωβα να απολαμβάνετε τις πίστες του Παρνασσού. Τι είναι αυτό κάνει το ΧΚΠ έναν πολύ καλό χειμερινό προορισμό;
Λατρεύω το βουνό και ιδιαίτερα τον Παρνασσό. Με μαγεύει η θαλπωρή της Αράχωβας. Οι μυρωδιές της, τα πετρόχτιστα ταβερνάκια της, όπως βέβαια και το φιλόξενο και γραφικό Λιβάδι. Τα παιδιά μου νιώθουν την ανάγκη να ξεφύγουν από τους καθημερινούς ρυθμούς της Αθήνας κι έτσι κάθε Σαββατοκύριακο που βρισκόμαστε στο εξοχικό μας στην Αράχωβα είναι λόγος για γιορτή.


Από ποια ηλικία κάνετε σκι;
Από 5 ετών. Οι γονείς μου ήταν δεινοί σκιέρ! Μέχρι την ηλικία των δεκατεσσάρων δεν είχα κάνει ποτέ Χριστούγεννα στην Ελλάδα. Ο κλασικός προορισμός μας ήταν τα ελβετικά και γαλλικά χωριά για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ο πατέρας μου έχει ζήσει 20 χρόνια στην Ελβετία, το βουνό είναι τρόπος ζωής.


Είναι η Αράχωβα ένας προορισμός για οικογενειακές διακοπές;
Σαφέστατα! Η Αράχωβα γίνεται ολοένα και πιο κατάλληλη για οικογενειακές διακοπές. Τα παιδιά είναι σε μεγάλο βαθμό ο κορμός του χωριού και ιδιαίτερα του χιονοδρομικού. Οι εύκολες καταβάσεις ενδείκνυνται και για τους πλέον αρχάριους, οπότε όλοι μπορούν να αποκτήσουν μια καλή σχέση με το χιόνι! Πέρα όμως από την αθλητική πλευρά, η Αράχωβα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε νυχτερινή ζωή από άλλους in χειμερινούς προορισμούς της Ελλάδας ή του εξωτερικού.


Ποιο είναι το αγαπημένο σας σημείο στην Αράχωβα;
Νομίζω ότι είναι η πίστα με τα snowmobile, η οποία είναι ακριβώς πριν τη στροφή για το χιονοδρομικό κέντρο.


Θα επιλέγατε να μείνετε μόνιμα στην Αράχωβα αν αποφασίζατε να φύγετε από την Αθήνα;
Όχι! Δεν θα μπορούσα να πάρω αυτή την απόφαση. Αν αποφάσιζα να φύγω από την Αθήνα, το πιο πιθανό θα ήταν να μετακομίσω σε νησί πάνω στη θάλασσα. Ωστόσο, η Αράχωβα αποτελεί την απόλυτη τονωτική ένεση και μια καλή δικαιολογία για εξόρμηση από τους δύσκολους και απαιτητικούς ρυθμούς της Αθήνας.


Σε τι φάση σας πετυχαίνουμε αυτή την περίοδο στη ζωή σας;
Σε φάση ιδιαίτερα δημιουργική. Τα τελευταία χρόνια έχουμε ανοίξει με το σύζυγό μου την εταιρεία iRepair, στην οποία είμαι υπεύθυνη του δικτύου ανάπτυξης. Αυτό τρώει μεγάλο μέρος του χρόνου μου και φυσικά τα παιδιά μου συμπληρώνουν το παζλ.


 

  • Recent Posts

  • Categories

  • Meta