Οι Αφοί Μαθιουδάκη δημιούργησαν την εταιρεία 25 χρόνια πρίν συνεισφέροντας στην ανάπτυξη του κλάδου με  φρέσκες και πρωτοποριακές ιδέες που προσφέρονται στον καταναλωτή μέσα από τα δύο καταστήματα που διατηρούν.

Με κομψότητα και πρωτότυπες ιδέες διατηρούν υψηλά την ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρουν, αποτελώντας ένα αναγνωρισμένο «όνομα» στο χώρο. Το κατάστημα του Αλίμου πέρα από το ανθοπωλείο με τις εμπνευσμένες δημιουργίες, ξεχωρίζει για τον ειδικά διαμορφωμένος χώρος ο οποίος διαθέτει ο,τιδήποτε σχετίζεται με κάθε είδους event. ‘Όποια κι αν είναι η περίσταση δημιουργούν για εσάς ένα τοπίο εξαιρετικής ομορφιάς όπου η κάθε εκδήλωσή σας γίνεται μια γλυκιά ανάμνηση. Η κάθε ανάγκη εκφράζεται με τη φρεσκάδα των λουλουδιών, το πολύχρωμο της φαντασίας και την τέχνη της εξειδίκευσης. Στα ανθοπωλεία all about flowers Μαθιουδάκης-exclusive η αρμονία της αισθητικής μαζί με τη σπουδαιότητα των λουλουδιών, δημιουργούν την αρχιτεκτονική μιας σχέσης, που παντρεύει το styling, την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και πάνω απ’όλα το υψηλό επίπεδο.

Στην εταιρεία απασχολούνται εργαζόμενοι όπως floral designers, διακοσμητές κ.α. οι οποίοι επιλέγονται με αυστηρά επαγγελματικά κριτήρια από τους αδερφούς ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ και υπό την καθοδήγηση τους επιδιώκουν την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Φυσικά, και τα ίδια τα αδέρφια έρχονται σε άμεση επαφή με τους καταναλωτές περνώντας πολλές ώρες εργαζόμενοι στην επιχείρηση. (ΘΕΟΜΗΤΟΡΟΣ 55 ΑΛΙΜΟΣ , Τ.- F. 210 9855980/ ΑΓ.ΦΩΤΕΙΝΗΣ 49, Ν.ΣΜΥΡΝΗ,  Τ. 210 9318220  F. 210 9325156). 

Ανθοπωλεία Μαθιουδάκης.

IN CATEFORY: EVENTS , PARTIES