Αντιγήρανση: Με τη δύναμη των βλαστοκυττάρων!

Νέες εφαρμογές της Αναγεννητικής Ιατρικής έχουν αλλάξει σημαντικά τα δεδομένα στην αναζωογόνηση προσώπου και σώματος, καθώς και σε πολλές άλλες θεραπείες της Πλαστικής Χειρουργικής. Ξεχωριστή θέση σε αυτές τις θεραπείες έχει η χρήση βλαστοκυττάρων.


 

Τί είναι τα βλαστοκύτταρα;
Τα βλαστοκύτταρα είναι αδιαφοροποίητες μορφές κυττάρων και προέρχονται, μεταξύ άλλων, και από τον λιπώδη ιστό του ίδιου του ασθενούς και για το λόγο αυτό δε δημιουργούν ανεπιθύμητες αλλεργικές αντιδράσεις ως αυτόλογο υλικό.


 

Πώς γίνεται η διαδικασία;
Αρχικά γίνεται η λήψη λίπους συνήθως από την περιοχή της κοιλιάς ή των γλουτών με τη χρήση μικροκάνουλας διαμέσου μιας πολύ μικρής οπής 3-5 χιλιοστών που επουλώνεται χωρίς να αφήνει ορατό σημάδι. Εν συνεχεία το λίπος αποστέλλεται σε Εταιρεία, επίσημη τράπεζα βλαστοκυττάρων με Εθνικά και Διεθνή πιστοποιητικά, όπου γίνεται η απομόνωση και η καλλιέργεια των βλαστοκυττάρων μέχρι να πάρουμε την επιθυμητή συγκέντρωση βλαστοκυττάρων. Η μέθοδος αυτή είναι συγκεκριμένη, διαρκεί 5-7 ημέρες και είναι η μόνη που παρέχει καθαρές μορφές βλαστοκυτττάρων, μεγίστης ποιότητας χωρίς ετερογενείς πληθυσμούς κυττάρων, λίπος και προσμίξεις. Άλλες μέθοδοι με απλή φυγοκέντρηση, με λήψη τελικού διαλύματος εντός λεπτών ή χωρίς πιστοποιητικά και αναλυτική αναφορά απομόνωσης, δεν οδηγούν σε λήψη βλαστοκυτττάρων αλλά σε κύτταρα άλλων μορφών που δεν έχουν καμία σχέση με τα βλαστοκύτταρα και την αναγεννητική τους δράση. Εν συνεχεία, το διάλυμα εγχέεται στην επιθυμητή περιοχή και προάγει τη σύνθεση κυτοκινών, ινοβλαστών και αυξητικών παραγόντων, βελτιώνοντας σε εξαιρετικό βαθμό το μικροπεριβάλλον και τη δομή του δέρματος έτσι ώστε να αποκαθιστά τον μεταβολισμό, τον τόνο, τη σύσταση και γενικότερα την υγεία του δέρματος με τον πιο φυσικό και αποδεκτό από το σώμα τρόπο, χρησιμοποιώντας την αναγεννητική δύναμη του ίδιου του οργανισμού.


 

Θεαματικά αποτελέσματα στο πρόσωπο
Ειδικότερα στο πρόσωπο βοηθάει στην αποκατάσταση της υφής και της σπαργής του δέρματος, στην εντελώς φυσική αναδόμηση των μικρών και απαιτητικών ρυτίδων, στη διόρθωση της χαλάρωσης και της ελαστικότητας και γενικότερα στην ‘αναζωογονημένη’ υφή και όψη του δέρματος.


Ανανεωμένη υφή και όψη της επιδερμίδας του σώματος
Στο σώμα, τα βλαστοκύτταρα βοηθούν σημαντικά στη βελτίωση του περιγράμματος, της επιφάνειας του δέρματος, της κυτταρίτιδας και της όψης ‘φλοιού πορτοκαλιού’, εστιακές αλλοιώσεις και βλάβες από την ηλιακή ακτινοβολία και προσδίδουν μια πιο ανανεωμένη υφή και όψη.


 

Λαμπερά και πυκνά μαλλιά
Εξαιρετικά σημαντική είναι η δράση των βλαστοκυττάρων στο τριχωτό της κεφαλής όπου με τον ίδιο μηχανισμό, βοηθούν στη βελτίωση του όγκου, της δομής και της πυκνότητας των τριχών περιοχών που δεν έχουν χάσει την τριχοφυΐα τους ,καθώς και ενεργοποιεί τα σχετικώς ‘’αδύνατα’’ τριχοθυλάκια σε τμήματα που έχουν αραιώσει ή χάσει την ορατή τριχοφυΐα τους.


 

Συνδυασμός με άλλες θεραπείες για μέγιστο αποτέλεσμα!
Ένα απο τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των βλαστοκυττάρων είναι η δυνατότητα συνδυασμού με άλλες αυτόλογες θεραπείες όπως το PRP και η μικρολιπομεταφορά, οι θεραπείες επαγωγής κολλαγονογένεσης όπως τα νήματα PDO, το microneedling και η μεσοθεραπεία, ενώ οι διάφορες εφαρμογές laser για resurfacing και αποκατάσταση τόνου του δέρματος έχουν συνεργική δράση με τα βλαστοκύτταρα.


100% εξατομικευμένες θεραπείες!

«Όλες οι θεραπείες με βλαστοκύτταρα είναι εξατομικευμένες και ο τρόπος και τύπος κάθε συνδυασμού μεθόδων είναι αυστηρά προσαρμοσμένος σε κάθε ασθενή έτσι ώστε να επιτυγχάνεται συστηματικά το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Η λήψη λίπους γίνεται εφ άπαξ και η απομόνωση βλαστοκυττάρων μπορεί να αφορά από 1 έως και 4 εφαρμογές ετησίως. Στο τέλος ο ασθενής παίρνει αναλυτική βεβαίωση της ποιότητας και της συγκέντρωσης των βλαστοκυττάρων στο διάλυμα που λαμβάνει.»


«Ανακαλύψτε τις τελευταίες εξελίξεις στην Πλαστική Χειρουργική αλλά και τις εξειδικευμένες θεραπείες αναζωογόνησης και αντιγήρανσης!

Η ιδιαίτερη εξειδίκευση στην Επανορθωτική & Αισθητική Χειρουργική Μαστού καθώς και στην Πλαστική Χειρουργική Κεφαλής & Προσώπου, αποκτηθείσα μετά απο πολύχρονη θητεία σε Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του Εξωτερικού και της Ελλάδος, είναι ένα από τα πλέον ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ιδρυτικής ομάδας του art-surgery που αποτελείται από τους πλαστικούς χειρουργούς,
Δρ. Δημήτριο Δρακωτό & Δρ. Δημήτριο Καρυπίδη. Παράλληλα, οι νέες χειρουργικές τεχνικές στο πρόσωπο και το σώμα έχουν τελειοποιηθεί με τη βοήθεια της Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής, που είναι ένα από τα πλέον απαιτητικά πεδία της Πλαστικής Χειρουργικής και στο οποίο η ομάδα έχει προσφέρει πολλά τόσο σε επίπεδο έρευνας με δημοσιευμένες μελέτες σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συγγράμματα όσο και σε κλινικό επίπεδο. Παράδειγμα τέτοιων νέων τεχνικών αποτελoύν η επαναστατική μέθοδος γλυπτικής γλουτών καθώς και η συνολική αποκατάσταση του σώματος μετά από βαριατρική χειρουργική που πραγματοποιούνται από την ιατρική επιστημονική ομάδα του art-surgery!»


Στο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο του art-surgery, η εξειδικευμένη ιατρική επιστημονική ομάδα θα σας προτείνει επεμβατικές και μη θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.


Ξάνθου 3, Γλυφάδα
T: 2109681340
info@art-surgery.gr

www.art-surgery.gr


 

 

 

IN CATEFORY: BEST CHOICES , HEALTH