Αρχαίων γεύσεις: Ταξίδι γεύσεων στην αρχαιότητα!

Όλοι γνωρίζουμε τη λαμπρή ιστορία της αρχαιότητας. Το Αρχαίων Γεύσεις μας διδάσκει τη μοναδική κουζίνα της. Πρόκειται για ένα πολύ ξεχωριστό και πρωτότυπο εστιατόριο που θα σας χαρίσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία από τους μακρινούς προγόνους μας.

Στον πλακόστρωτο δρόμο των Αγ. Αναργύρων στου Ψυρρή συντελούνται καθημερινά μοναδικά συμπόσια με εξαιρετική μουσική και χορό. Οι σερβιτόροι θα σας υποδεχτούν ντυμένοι με αρχαιοελληνικές στολές και θα σας οδηγήσουν σε ένα χώρο που μοιάζει με χρονομηχανή που σας έχει γυρίσει στο μακρινό παρελθόν.

Από τη διακόσμηση μέχρι το μενού και τα μουσικά ακούσματα το εστιατόριο αποτελεί μια μοναδική αναφορά στον 5ο αιώνα π.Χ. Από τα αρχαιότερα πιάτα που θα βρείτε στον κατάλογο είναι ο Κρεωκάκκαβος, μια πανσέτα χοιρινού με γλυκόξινη σάλτσα από μέλι, θυμάρι, ξίδι και πουρέ ρεβιθιών που θα σας καταπλήξει. Αξίζει ακόμα να δοκιμάσετε τις Καρίδες, γαρίδες με μέλι, πράσα, τυρί και σκόρδο και το ψητό γεμιστό γουρουνόπουλο. Συνοδεύστε τα ιδιαίτερα πιάτα σας με το μοναδικό εμφιαλωμένο οινόμελο που παράγεται από μια ξεχωριστή ποικιλία κρασιών αναμεμειγμένη με μέλι και γαρύφαλλο ή με μια μπίρα με μέλι.

Για ξεχωριστές βραδιές επιλέξτε ένα prive συμπόσιο σε ανάκλιντρα, και δεν θα το μετανιώσετε. Θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία, ντυμένοι με χιτώνες και σανδάλια που θα νοικιάσετε από το κατάστημα και θα φορέσετε στεφάνια δάφνης ή ελιάς για να δειπνήσετε σε μια ατομική τράπεζα που χωρά μέχρι 15 προσκεκλημένους. Εκεί θα σας περιποιηθεί τα χέρια και τα πόδια η «θεραπαινίς» και ο ιδιωτικός σας σερβιτόρος ενώ θα έχετε την προσωπική σας χορεύτρια που θα σας μυήσει στους χορούς της εποχής.
Τα περισσότερα βράδια τις συζητήσεις, ή ακόμη και τις φιλοσοφίες σας, αφού ο χώρος σίγουρα θα σας εμπνεύσει, θα συνοδεύσουν αρχαιοελληνικά άσματα και μελωδίες ενώ οργανώνονται και βραδιές με live λαϊκή μουσική από ορχήστρα που θα σας ξεσηκώσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Αγ. Αναργύρων 6, Ψυρρή

Τ: 210 523966, 210 6541798

Κ: 697 4777766, 698 4143254

www.archeongefsis.gr

FB: Αρχαίων Γεύσεις