Αστερίες: Βουτιές για μικρούς και μεγάλους

Ο πιο όμορφος και ζεστός χώρος που θα βρείτε στα Νότια Προάστια μετρά μόλις 6 μήνες ζωής, όμως έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό! Τα παιδάκια σας θα μάθουν τις πρώτες τους βουτιές και θα εξοικειωθούν με τον ασφαλέστερο τρόπο με το νερό. Από την ηλικία των 3 μηνών, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα φροντίσει τα μωράκια σας ν’ αγαπήσουν το κολύμπι. Για παιδιά έως 7 χρονών υπάρχει και η επιλογή του mini water polo για να αθληθούν και να διασκεδάσουν με τον καλύτερο τρόπο! Εσείς από την άλλη, μπορείτε ν’ απολαύσετε τα οφέλη του aqua yoga και aqua pilates.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κολυμβητήριο που πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας. Η απολύμανση της πισίνας πραγματοποιείται με την πιο σύγχρονη μέθοδο, την ηλεκτρόλυση άλατος, χωρίς τις βλαβερές συνέπειες του χλωρίου και των χημικών, ενώ τα αποδυτήρια είναι ευρύχωρα, πανέτοιμα να υποδεχτούν όλους τους επισκέπτες.

Η Αγγελική Καραπατάκη ασημένια ολυμπιονίκης υδατοσφαίρησης το 2004, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση στα παιδιά  με μαθησιακές δυσκολίες και ο Νίκος Δεληγιάννης 4ος ολυμπιονίκης, πολίστας στον Ολυμπιακό και νυν προπονητής σε παιδιά, είναι πολύ καλοί γνώστες του αντικειμένου και έχουν δημιουργήσει έναν χώρο με πολύ μεράκι που θα σας πλημμυρίσει με την «σπιτίσια» ατμόσφαιρά του! Οι «Αστερίες» είναι ιδανικοί για να διοργανώσετε πρωτότυπα παιδικά πάρτι που θα μείνουν αξέχαστα στα παιδιά!


 

Κυκλάδων 8, Αργυρούπολη

Τ: 210 9964422

www.asteries.gr

FB: Αστερίες


 

 

IN CATEFORY: BEST CHOICES , KID