Αστέρω Hotel: A home away from home…

Κατά τη διαμονή σας στο Αστέρω, δε θα νιώσετε ούτε λεπτό ότι βρίσκεστε σε ένα απλό ξενοδοχείο ή μακριά από το σπίτι σας, αφού ο ιδιοκτήτης Χρήστος και ο αδερφός του Γιάννης θα σας κάνουν να νιώσετε μέρος μιας μεγάλης παρέας ή μάλλον μιας μεγάλης όμορφης & κεφάτης οικογένειας.


Χτισμένο αμφιθεατρικά, λίγα λεπτά από το κέντρο της Αράχωβας και μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης, ενώ θ’ αποτελέσει το ιδανικό ορμητήριο για τη διαμονή σας.
Τα προσεγμένα δωμάτιά του- διαθέτει δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα και studios με τζάκι για έως 7 άτομα-, θα σας φιλοξενήσουν με τον καλύτερο τρόπο στους ζεστούς, όμορφα διακοσμημένους και ανακαινισμένους χώρους τους, ενώ το σαλόνι του ξενοδοχείου είναι σίγουρο ότι θα γίνει το «στέκι σας» για κρασάκι ή τσίπουρο δίπλα στο τζάκι.
Φυσικά, για να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο και τον πιο γευστικό… η ημέρα σας, ο Χρήστος, καθότι και εξαιρετικός chef, ετοιμάζει για εσάς καθημερινά ένα απολαυστικό και χορταστικό πρωινό με παραδοσιακά ντόπια προϊόντα, το οποίο σερβίρεται από τις 8.30-10.30 στο σαλόνι του ξενοδοχείου.


Ζήστε μία μοναδική εμπειρία διαμονής!


Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου υπάρχει ελεύθερο Wi-Fi internet.
Check in στις 14:00
Check out στις 11:00


Επαρχιακή οδός Αράχωβας – Επταλόφου Αράχωβα, Τ.Κ. 32004
www.asterohotel.com
Τ: +30 2267032909, +30-6980327747


IN CATEFORY: ARACHOVA