Beauty K’s: Chic Crystal Christmas!

Αποκλειστικά για τη φετινή περίοδο των εορτών, το Beauty K’s δημιούργησε για εσάς μια θεραπεία βασισμένη στη θεραπευτική δράση των κρυστάλλων σε τρεις εκδοχές, για ενεργειακή εξισορρόπηση, ενυδάτωση και αντιγήρανση σε πρόσωπο και σώμα.


 

INTERIOR LAPIS – Εξισορρόπηση
Με λάπις λάζουλι για εξισορρόπηση και προστασία του δέρματος από εξωτερικούς παράγοντες.
Γνωστή ως μπλε πέτρα ή πετράδι των θεών, η Lapis Lazuli ήταν ο πολύτιμος λίθος που χρησιμοποιούνταν στη Μέση Ανατολή και την Αίγυπτο για τη δημιουργία φυλαχτών και θρησκευτικών εργαλείων. Διάσημη πέτρα για τις επουλωτικές και αφροδισιακές ιδιότητές της. Το χρώμα αυτού του ημιπολύτιμου λίθου οφείλεται στους κρυστάλλους λαζουρίτη, πυριτίου και χρυσού. Πλούσια σε ορυκτά όπως σιλικόνη, ασβέστιο, μαγνήσιο. Χρησιμοποιείται ενάντια του στρες και βοηθά την ανάπλαση των ιστών. Προστατεύει τον συνδετικό ιστό, ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις.

Στη θεραπεία…
Έντονα χαλαρωτική, αναγεννητική και θρεπτική δράση χάρη στο έλαιο αμυγδάλου, το βούτυρο καριτέ και την πούδρα από την «πέτρα του ουρανού» Lapis Lazuli. Η αντιρυτιδική δράση οφείλεται στη βήτα-γλουκάνη.


 

CHARME RUBINO – Ενέργεια
Με τη μαγική δύναμη του ρουμπινιού για ενεργοποίηση αιματικής κυκλοφορίας.
Πάντοτε το ρουμπίνι θεωρούνταν ένα από τα πιο πολύτιμα και ιδιαίτερης λαμπρότητας πετράδια. Τα ίχνη από χρώμιο, σίδηρο και βανάδιο είναι υπεύθυνα για το κόκκινο χρώμα του, σύμβολο πάθους και δύναμης. Στη Σανσκριτική το ρουμπίνι αποκαλείται «ratnaraj», που σημαίνει «ο βασιλιάς των πολύτιμων λίθων». Αυτή η πέτρα δυναμώνει το πνεύμα, προάγει την υγεία και κρατά τους φόβους μακριά. Η μικροσκοπική πούδρα ρουμπινιού είναι ένας ισχυρός ενεργοποιητής και εξισορροπεί την αιματική κυκλοφορία.
Στη θεραπεία…
Τα προϊόντα του ρουμπινιού βασίζονται σε μια συνέργεια βιταμινών. Ισχυρή ενεργοποιητική δράση χάρη στη μοναδική μικροσκοπική πούδρα από πολύτιμο ρουμπίνι και βιταμίνες Α και Ε. Η αντιρυτιδική δράση οφείλεται στη βήτα-γλουκάνη.


 

LUXURY DIAMOND – Λάμψη
Με διαμάντι για βελτίωση της όψης του δέρματος.
Το διαμάντι είναι φτιαγμένο από ιδιαίτερης καθαρότητας κρυσταλλικό άνθρακα. Αποκτά σχήμα εξαιτίας των τεράστιων πιέσεων και θερμοκρασιών μέσα στον γήινο μανδύα, ώστε τελικά να βρεθεί στην επιφάνεια μαζί με την άνοδο του βασικού μάγματος. Μπορεί να βρεθεί στην άμμο κάποιων ποταμών ή σε κόλπους με αποθηκευμένο νερό βροχής ή χωμένο μέσα σε πέτρες χαλαζία, από όπου μπορεί να απελευθερωθεί μετά από ειδική επεξεργασία. Η μικροσκοπική πούδρα διαμαντιών παρέχει θεραπευτικές ιδιότητες, διεγείρει την άμυνα του ανοσοποιητικού,ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και βελτιώνει την όψη του δέρματος.
Στη θεραπεία…
Η απόλυτη αρμονία ανάμεσα στη δύναμη του υαλουρονικού οξέος και την καθαρότητα του διαμαντιού. Εμπλουτισμένο με μικροσκοπική πούδρα διαμαντιών, που προσφέρει ιδιαίτερη λάμψη στο πρόσωπο και δίνει απαλότητα στο δέρμα. Η αντιρυτιδική δράση οφείλεται στη βήτα-γλουκάνη. Φυτικοί
πολυσακχαρίτες και πούδρα των κρυστάλλων σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα ενεργά συστατικά χαρακτηρίζουν τα προϊόντα περιποίησης! Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος! Περιλαμβάνει θεραπεία στο πρόσωπο 45΄ και ακολουθεί βαθύ χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα και κρυσταλλική
εξισορρόπηση 60΄. Το κόστος της θεραπείας είναι στη φιλική τιμή των 50€ & δώρο η κρέμα κρυστάλλων για να τη φορέσετε τις γιορτινές αυτές μέρες και να λάμψετε!


 

*Κωνσταντίνα Σταμάτη, Πτυχιούχος Κοσμητολόγος, Αισθητικός του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Απόφοιτος με βαθμό «Άριστα» από την Ακαδημία Ποδολόγων Ελλάδας.
Κάτοχος πτυχίου «λεπτοχρωστικής μεθόδου» από την Permanent Beauty Γερμανίας.
Ιδιοκτήτρια του «Beauty K’s»


 

 

Ιασωνίδου 54β, Ελληνικό
Τ: 210 9212740, 693 2520365
www.kwnstantinabeauty.com
kwnstantinabeauty@yahoo.com

FB: kwnstantinabeauty