Beauty Works: The meeting point of beauty

Η Αλεξάνδρα Ντούβρα, Ιδιοκτήτρια του Beauty Works, μας ξεναγεί στον προσεγμένο πολυχώρο αισθητικής της στην Αργυρούπολη και μας μιλάει για την μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών ομορφιάς που μπορείτε να ανακαλύψετε.
Πόσα χρόνια υπάρχει ως επιχείρηση το Beauty Works και πώς θα την χαρακτήριζες; Κέντρο ομορφιάς, χώρος αισθητικής; Όλα μαζί;
Η επιχείρηση βρίσκεται στο χώρο από το 2004,ειναι ένας πολυχώρος αισθητικής με εξειδικευμένες υπηρεσίες ομορφιάς και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Θα τον χαρακτήριζα ως κέντρο ομορφιάς με δυνατότητες να καλύψει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σε επίπεδο υγείας δέρματος.


Μία κυρία που θα σας επισκεφτεί μπορεί να βρεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών ομορφιάς;
Ο χώρος διαθέτει: υπηρεσίες υγείας δέρματος όπως δερμοαπόξεση, μεσοθεραπεια, ραδιοσυχνότητες, θεραπείες ματιών μεσοεπεμβατικες θεραπείες. Λεμφικές θεραπείες σώματος και αντιμετώπισης κυτταρίτιδας και κατακρατήσεων τοπικού πάχους. Επίσης, αποτρίχωση lazer και τέλος υπηρεσίες άκρων και κομμωτικής.


Είναι η περίοδος που όλοι αρχίζουμε να αναζητούμε τρόπους για την ανανέωση της επιδερμίδας μας. Ποιές υπηρεσίες που προσφέρετε θα προτείνατε σε κάποιον που θέλει μέχρι το καλοκαίρι να έχει μία λαμπερή και υγιή επιδερμίδα;
Κάθε δέρμα έχει τις δικές του ανάγκες οπότε λειτουργούμε σύμφωνα πάντα με αυτές. Αρχικά προτείνουμε ένα καθαρισμό προσώπου. Ή ανάλογα το δέρμα μια δερμοαπόξεση για να αφαιρέσουμε νεκρά κύτταρα και έπειτα μπορούμε να προτείνουμε πιο εξειδικευμένες θεραπείες ανάλογα τις ανάγκες του δέρματος όπως πχ μεσοθεραπεία, rf(ραδιοσυχνοτητες), υαλουρονικό κλπ.


Υπάρχει λύση για την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες; Ποιες είναι οι τεχνικές που χρησιμοποιείται και οι θεραπείες για την καταπολέμηση τους;
Τα τελευταία χρόνια ο τομέας της αισθητικής έχει ραγδαία ανάπτυξη σε νέες τεχνολογίες αντιμετώπισης δύσκολων περιπτώσεων όπως ραγάδες και κυτταρίτιδα. Υπάρχει θεραπεία ραγάδων με εμφανή και άμεσα αποτελέσματα. Μπορεί να επιτευχτεί μέχρι και 100% μείωση σε κόκκινες ραγάδες και από 50% . Γίνεται frax θεραπεία έκχυση ελαστίνης και κολλαγόνου στην προβληματική περιοχή σε συνδυασμό με rf για να προκαλέσουμε extra παραγωγή ελαστίνης και σύσφιξη συνδετικού ιστού και να «ενώσουμε» τις πτυχώσεις του δέρματος.
Όσον αφορά την κυτταρίτιδα χρησιμοποιούμε υπερήχους 4ηΣ γενιάς για να προκαλέσουμε λιπόλυση, όπου είναι και η τελευταία γενιά μηχανημάτων με ορατό αποτέλεσμα από την πρώτη εφαρμογή.


Έχετε και υπηρεσίες αποτρίχωσης; Εκτός από τις κλασικές μεθόδους, ποιες άλλες μεθόδους αποτρίχωσης μπορεί να βρεί κάποιος σε εσάς;
Η αποτρίχωση που χρησιμοποιούμε είναι δυαδικό lazer soprano άκρως αποτελεσματικό, σε 6 περίπου θεραπείες το πρόβλημα της τριχοφυΐας έχει εξαλειφτεί σημαντικά.


Έχετε και υπηρεσίες ομορφιάς που απευθύνονται και σε άντρες;
Οι υπηρεσίες μας φυσικά απευθύνονται και σε άντρες.


Μπορεί μία γυναίκα στο Beauty Works, να απολαύσει υπηρεσίες ομορφιάς και αισθητικής οικονομικά;
Λόγο εποχής ο χώρος διαθέτει πλούσια γκάμα υπηρεσιών που απευθύνονται σε όλους ανάλογα τη διάθεση τους αλλά και την οικονομική τους κατάσταση γιατί η ομορφιά είναι προνόμιο όλων.


 

Γιατί ενώ γυμνάζομαι έχω επιδερμική χαλάρωση και κυτταρίτιδα;
1. ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΩΝ
2.ΗΛΙΚΙΑ
3. ΔΙΑΤΡΟΦΗ
4. ΣΤΡΕΣ
5. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ


Η σωστή διατροφή και η γυμναστική βοηθούν σίγουρα στη μείωση κυτταρίτιδας αλλά όχι τόσο στην επιδερμική χαλάρωση. είναι όμως αυτό αρκετό;
Συζητώντας χρόνια τώρα με πελάτισσες μου αντιλαμβάνομαι ότι σε πολλές περιπτώσεις η «επιδιόρθωση» του προβλήματος έχει ένα όριο. Η μεσοεπεμβατική θεραπεία του αποτελέσματος στο χώρο μας έχει εξελιχτεί τα τελευταία χρόνια και τα αποτελέσματα της πολλές φόρες αγγίζουν την τελειότητα.
Οι υπέρηχοι 4ηΣ γενιάς είναι μια νέα τεχνολογία που εφαρμόζεται στο χώρο μας το τελευταίο χρόνο με άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Θεραπεία που αποτελείται από τρεις κεφαλές υπερήχων σε διαφορετική συχνότητα από το κατώτερο μέχρι το ανώτερο στρώμα της επιδερμίδας δεν αφήνουν το περιθώριο κατακρατήσεων να επικρατήσει στην προβληματικοί περιοχή. Είναι μια θεραπεία με αποτέλεσμα και διάρκεια.


Τι εννοούμε διάρκεια;
Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι παίρνουμε κάποια κιλά στο σημείο που έχουμε ολοκληρώσει το θεραπευτικό σχήμα, πολύ δύσκολα θα επανέλθουμε στο αρχικό αποτέλεσμα. Αυτό βέβαια γιατί έχουμε ατροφήσει ουσιαστικά την δυνατότητα αύξησης των λιποκυττάρων.


 

Ειρήνης 24, Αργυρούπολη

Τ: 210 9932122, 6973336457

FB: ADUVRA BEAUTYWORKS


ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ FREE
ΤΡΙΤΗ 10ΠΜ-8ΜΜ
ΤΕΤΑΡΤΗ 9ΠΜ-5ΜΜ
ΠΕΜΠΤΗ 10ΠΜ-8ΜΜ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10ΠΜ-9ΜΜ
ΣΑΒΒΑΤΟ 9ΠΜ-5ΜΜ