Cambridge Weight Plan: Κομψή σιλουέτα με τρόπο υγιεινό

Αναζητάτε έναν τρόπο για να χάσετε κιλά και ν’ αποκτήσετε μια κομψή σιλουέτα χωρίς στερήσεις και χωρίς αρνητικές παρενέργειες στην υγεία του οργανισμού σας; Η Cambridge Weight Plan έχει τη λύση στο πρόβλημά σας, καθώς σας προτείνει μια σειρά ευέλικτων προγραμμάτων διατροφής που σας υπόσχονται γρήγορα και κυρίως υγιεινά αποτελέσματα!


 

Η Cambridge Weight Plan είναι η πιο μελετημένη διατροφή παγκοσμίως, καθώς δημιουργήθηκε από τον Δρ. Alan Howard στο ιατρικό τμήμα του πανεπιστημίου Cambridge (απ’ όπου πήρε και το όνομά της η διατροφή) και μελετήθηκε για 25 χρόνια στο ίδιο το πανεπιστήμιο σε ασθενείς που για λόγους υγείας έπρεπε να χάσουν άμεσα βάρος. Από το 1984 και ύστερα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό και το 2006 βραβεύτηκε ως η καλύτερη διατροφή παγκοσμίως!

Η Cambridge εγγυάται άμεσα αποτελέσματα που θα φανούν από την πρώτη κιόλας εβδομάδα και με 100% φυσιολογικό τρόπο. Είναι γεγονός πως η φόρμουλά της, η οποία περιλαμβάνει 41% υδατάνθρακες, 40% πρωτεΐνες και 17% λιπαρά,  οδηγεί το σώμα να «κάψει» το αποθηκευμένο λίπος στα σημεία όπου έχει συσσωρευτεί, ώστε να βρει την ενέργεια που του χρειάζεται. Τα γεύματα της διατροφής σάς παρέχουν επίσης το 100% της ημερήσιας συνιστώμενης δόσης που χρειάζεται ο άνθρωπος σε μέταλλα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες, ώστε να νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και ευεξία!

Η διατροφή απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες- υγιείς ή ασθενείς- καθώς υπάρχουν 5 διαφορετικά προγράμματα απώλειας βάρους που ικανοποιούν τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου ανάλογα με τα κιλά που θέλει να χάσει, την κοινωνική του ζωή, αλλά και το ιατρικό ιστορικό του! Υπάρχουν προγράμματα που αποτελούνται μόνο από γεύματα  Cambridge, όπως και άλλα τα οποία συνδυάζουν ροφήματα και συμβατικά τρόφιμα. Χάνοντας τα κιλά μας ακολουθούμε στη συνέχεια τα προγράμματα σταθεροποίησης και συντήρησης, τα οποία θα συμβάλλουν στην υιοθέτηση ενός σωστού τρόπου διατροφής, αλλά και στην συντήρηση του επιθυμητού βάρους εφ’όρου ζωής!

Η πρόταση του μήνα γι’ αυτούς που θέλουν να χάσουν τα 3-5 κιλά του καλοκαιριού και ν’ αποτοξινωθούν, είναι το δυναμικό πρόγραμμα Μοναδικής Πηγής. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί για άτομα με ΔΜΣ (Δείκτη Μάζας Σώματος) μεγαλύτερο του 25 που επιθυμούν να χάσουν εύκολα και ανώδυνα το περιττό τους βάρος. Το πρόγραμμα αποτελείται από 3 γεύματα Cambridge για τις γυναίκες και 4 για τους άντρες. Χάρη στη φόρμουλα της διατροφής το κάθε ρόφημα σάς φέρνει σε κορεσμό για τουλάχιστον 4-5 ώρες ώστε να μην πεινάτε κατά την διάρκεια της ημέρας και ν’ αποφεύγετε τα «τσιμπολογήματα». Η κατανάλωση 2.25 λίτρων νερού την ημέρα είναι απαραίτητη  ώστε ν’ αποβάλλονται όλες οι τοξίνες από τον οργανισμό, αλλά και το λίπος! Με αυτόν τον τρόπο μπορεί κάποιος να αναμείνει μια απώλεια βάρους που κυμαίνεται από 2 έως 3 κιλά την εβδομάδα (τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν στους ανθρώπους, καθώς ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός).

 Αυτή τη διατροφή μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος μέσα από πιστοποιημένους συμβούλους της εταιρείας, οι οποίοι χωρίς καμία χρέωση θ’ αναλάβουν την εβδομαδιαία παρακολούθηση του ενδιαφερόμενου, όπως επίσης και την καθημερινή υποστήριξη στην προσπάθειά του, αλλά και συμβουλεύοντάς τον  πάνω στη διατροφή του. Σε κάθε περιοχή της Αττικής, αλλά και σε πολλές πόλεις της επαρχίας υπάρχουν σύμβουλοι που θα σας βοηθήσουν να απαλλαχτείτε από τα κιλά που σας βαραίνουν!


Πέτρου Ράλλη 351, Νίκαια

T: 212 213 4383

info@cwp.gr

info@cambridgeweightplan.gr

cambridgeweightplan.gr


IN CATEFORY: BEST CHOICES , HEALTH