Χ.Η.Μ.Α.: Η όμορφη αυλή του θα γίνει το καλοκαιρινό σας στέκι!

Η ανακαινισμένη αυλή του γνωστού μπριζολάδικου στον Άλιμο, υπόσχεται ν’ αποτελέσει για εσάς, τους φίλους σας και την οικογένειά σας το καλοκαιρινό σας… «λιμάνι» για όμορφες στιγμές και γευστικές περιπλανήσεις, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.


Σε ένα ήρεμο περιτριγυρισμένο από δέντρα και φυτά χώρο, στην όμορφη περιοχή Πανί του Αλίμου, θ’ ανακαλύψετε μία από τις πιο όμορφες και προσεγμένες αυλές της πόλης.
Είτε επιλέξετε να πάτε μεσημέρι είτε βράδυ, σας υποδέχονται με το καλύτερο τους χαμόγελο και με σκοπό να σας κάνουν να περάσετε τέλεια! Και φυσικά, πάνω απ’ όλα, με σκοπό να σας σερβίρουν τις ποιοτικές λιχουδιές, που το έχουν καθιερώσει ως έναν από τους καλύτερους γευστικούς προορισμούς. Απολαύστε το κρασάκι σας παρέα με ένα αυθεντικό τυρί μαστέλο, με την πικάντικη τυροκαυτερή, τα χειροποίητα και σπιτικά πιάτα με βάση το κρέας ή την παγωμένη μπύρα σας, συνοδεία μιας ζουμερής μοσχαρίσιας σταβλίσιας μπριζόλας ελληνικής προελεύσεως. Οι πολύ καλές και οικονομικές τιμές, σε συνδυασμό με την ποιότητα των υλικών, το εξαιρετικά διακοσμημένο περιβάλλον και τη σωστή εξυπηρέτηση είναι λίγοι από τους λόγους που το κάνουν να ξεχωρίζει.


Βαλλιάνου & Θεοτόκη 1, Άλιμος,
T: 210 9825026, FB: ΧΗ.ΜΑ. Άλιμος


 

25ης Μαρτίου 11, Παλαιά Φώκαια,

T: 22910 78235, FB: ΧΗ.ΜΑ.

www.xima.gr

hello@xima.gr