Che: Όταν ο Τσε συνάντησε τη Φρίντα, στον Πειραιά!

Πώς βρέθηκε η Φρίντα Κάλο να κοσµεί έναν τεράστιο τοίχο 14 µέτρων στον Πειραιά; Το Colibri πίνεται; Πού µπορεί να φάει κανείς το καλύτερο λατινοαµερικάνικο φαγητό στην πόλη;


Αυτές οι ερωτήσεις βρίσκουν απάντηση µόνο εάν κατεβείτε στον Πειραιά και µπείτε στην πιο χρωµατιστή, ολοκαίνουργια και τελείως latin αυλή του “CHE Cocina y Barra Sudamericana”. Ο γνώστης της εστίασης Τζίµης Αποστόλου συµπράττει µε τον Ιωσήφ και τον Στέλιο Καπετανάκη (πατέρας και γιος) και δηµιουργούν ένα χώρο σε µια διατηρητέα µονοκατοικία που θα σας «ταξιδέψει» απευθείας στη Λατινική Αµερική! Το υπέροχο γκράφιτι της Φρίντα Κάλο ρίχνει κλεφτές µατιές και δηµιουργεί ένα απίθανο περιβάλλον για να δοκιµάσετε τις λατίνικες νοστιµιές του έµπειρου σεφ ∆ηµήτρη Φέτση και να απολαύσετε τα µοναδικά cocktails του µπάρµαν Γιώργου Φιλιππίδη. Αν δεν επιλέξετε την αυλή, το ισόγειο και ο πρώτος όροφος του σπιτιού σας δίνουν την εντύπωση ότι σίγουρα η Κάλο κυκλοφορεί ανάµεσά σας και θα σας µιλήσει. Από τις 10 το πρωί µέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο CHE σας περιµένει ένα καλειδοσκόπιο από γευστικές εµπειρίες, και καθηµερινά υπάρχει και λατίνικο brunch! Κρατήστε σηµειώσεις: Τροπική σαλάτα µε πράσινο µάνγκο, παπάγια, τσιπς από άγρια µπανάνα, ανάλατο τυρί & σάλτσα από κόκκινο γκρέιπφρουτ, A la brasa (χταπόδι, γαρίδα, baby σουπιές µε anticucho caribeno & carimañolas χταποδιού µε coco σε µαύρο χούµους), Secreto Iberico (κρέας σε βούτυρο κουκουναριού µε ψητό αβοκάντο, αντίδι, αγκινάρες & τραγανή κρούστα ψωµιού), Black Cod (ψάρι µε honey miso, µεξικάνικο καλαµπόκι, σάλτσα µάνγκο & βραστό γιούκα µε πεκάν & µαύρο σκόρδο), Picanha USA Black Angus µε περουβιανές πατάτες µε θυµάρι ψηµένες στη στάχτη σε black butter! 


Ένα τεράστιο γκράφιτι με τη μορφή της Φρίντα Κάλο θα συντροφεύσει τα λατιναμερικάνικα βράδια σας στην πιο όμορφη αυλή του Πειραιά!

Ένα τεράστιο γκράφιτι με τη μορφή της Φρίντα Κάλο θα συντροφεύσει τα λατιναμερικάνικα βράδια σας στην πιο όμορφη αυλή του Πειραιά!


 



_ALM9226


_ALM9277


_ALM9554


_ALM9559


_ALM9631

A la brasa


_ALM9825

Picanha USA Black Angus


_ALM9926

Τροπική σαλάτα


COCKTAILS TIME

∆οκιµάστε σίγουρα το Colibri (blend λευκής τεκίλας el Jimador µε Mezcal, φρέσκο χυµός lime, µέλι βιολογικής αγαύης, φρέσκος χυµό σανγκουίνι & χειροποίητη λεµονάδα από ελαιοζάχαρα εσπεριδοειδών µε ανθό αλατιού) και φυσικά το χαρακτηριστικό Che µε τεκίλα el Jimador Blanco, αρωµατισµένη µε πιπεριά Chipotle, Campari bitter αρωµατισµένο µε κόκκους καφέ & γλυκό αφρώδη οίνο Moschato D’Asti. Αν είστε sushi lovers τότε το Dreamy Clouds µε βότκα Finlandia αρωµατισµένη µε Kaffir lime, αφιλτράριστο σάκε Nigori, φρέσκο χυµό ginger, χυµό από εξωτικά εσπεριδοειδή µε lychee & µέλι βιολογικής αγαύης είναι το cocktail σας!


_ALM0035


_ALM0150


Καραΐσκου 151, Πειραιάς

Τ: 210 4296660

www.cherestaurant.gr

FB: Che Cocina y Barra Sudamericana


CHE-LOGO


IN CATEFORY: PEIRAIAS