Chocolating 2014: Τα πιο “γλυκά” Σαββατοκύριακα στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Δοκιμάστε μυστικές συνταγές και παραδοσιακές σοκολατο-λιχουδιές σε ένα ζεστό περιβάλλον από σοκολάτα!

To ξενοδοχείο Arion Resort & Spa, στο Astir Palace, σας προσκαλεί σε μια μοναδική γευστική διαδρομή, στα πιο «γλυκά» Σαββατοκύριακα του χειμώνα, στο Chocolating 2014.

Οι pastry chef Φραντζέσκος Σώζος από τον Αστέρα Βουλιαγμένης και Δημήτρης Χρονόπουλος από τη σοκολάτα Valhrona δημιουργούν το ιδανικό μέρος για τους εραστές της σοκολάτας, ενώ ο σεφ του ξενοδοχείου Στράτος Καλαθάκης σας προσκαλεί να δοκιμάσετε πρωτότυπες γεύσεις με συστατικά από σοκολάτα.


 

Πότε: 14, 15 & 16 Φεβρουαρίου – 21, 22 & 23 Φεβρουαρίου 2014

Που: Εστιαρόριο Grill Room στο Arion Resort & Spa

Ώρες: Παρασκευή 17.00μμ-23.00μμ | Σάββατο 12.00μμ-00.00 | Κυριακή 12.00μμ-22.00μμ

τιμή εισόδου στο Chocolating 2014, είναι €13 ανά άτομο και €8 για τα παιδιά* από 5 έως 12 ετών.

* Για κάθε επιπλέον παιδί €4.


 

Οι εκδηλώσεις στη διάρκεια της γιορτής είναι πολλές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες:

  • Σοκολατένιες δημιουργίες «ζωντανά» από τους σεφ
  • Μπουφές με σοκολατένιες γεύσεις
  • Τρούφες και συντριβάνια σοκολάτας
  • Σοκολάτα χωρίς ζάχαρη
  • Σοκολατένια ροφήματα, ποτά και κοκτέιλ με συστατικά σοκολάτας και συνδυασμοί με σοκολάτα και κρασί
  • Σοκολατένιο σπίτι με πολλές εκπλήξεις
  • Σοκολατοquiz
  • «Ταξίδι» στην ιστορία της σοκολάτας

Επίσης, στις 15 & 22 Φεβρουαρίου 2014, από τις 14.00μμ-16.00μμ, θα γίνονται σεμινάρια σοκολάτας από τον pastry chef του Αστέρα Βουλιαγμένης Φραντζέσκο Σώζo, με χρέωση συμμετοχής €30 το άτομο, που περιλαμβάνει και συμμετοχή στο Chocolating event.

Για να εξασφαλίσετε θέση στα σεμινάρια, η δήλωση συμμετοχής είναι υποχρεωτική, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη δεξιά πλευρά της σελίδας ή καλέστε μας στο 210 8902 000.