ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΚΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ

Οι δρόμοι του Δήμου Αλίμου την περίοδο των εορτών γεμίζουν από μελωδίες, χαμόγελα και θετική διάθεση καθώς ο Δήμος διοργανώνει μοναδικές συναυλίες που θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο που θα παραβρεθεί να διασκεδάσει, να χορέψει και να περάσει μερικές όμορφες ώρες με τα αγαπημένα του πρόσωπα.


 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Στις 31 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Μαίρη Αρώνη στον Άλιμο η μεγάλη συναυλία του συγκροτήματος ImamBaildi για την αλλαγή του χρόνου, η οποία θα διαρκέσει από τις 22:00-01:00 και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα eventsτων Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου. Ένα φαντασμαγορικό showμε βεγγαλικά θα αποτελέσει από τα τα highlightsτης βραδιάς ενώ το αγαπημένο συγκρότημα υπόσχεται να κάνει ακόμα πιο ξεχωριστές τις τελευταίες ώρες του 2015 και τις πρώτες του νέου χρόνου, τραγουδώντας όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες. (Σε περίπτωση βροχής η συναυλία θα γίνει στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Αλίμου)


 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ STAN

Στις 30 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην οδό Θουκυδίδου στον Άλιμο η μεγάλη συναυλία του τραγουδιστή Stan για την αλλαγή του χρόνου, η οποία θα διαρκέσει από τις 20:00-22:00 και θα ξεσηκώσει όσους παραβρεθούν. (Σε περίπτωση βροχής η συναυλία θα γίνει στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Αλίμου)


 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ

Οι δύο αγαπημένοι τραγουδιστές του ελληνικού κοινού, ο Γιώργος Λιανός και ο Γιάννης Βαρδής, συναντιούνται στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή στην οδό Θουκυδίδου στον Άλιμο, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 21:00 για να μας ταξιδέψουν με νεότερες και παλαιότερες μουσικές επιτυχίες τους. (Σε περίπτωση βροχής θα γίνει στην θεατρική σκηνή Κάρολος Κουν).


 

 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΖΩΝΗ ΒΑΒΟΥΡΑΣ

Ο εκκεντρικός τραγουδοποιός Τζώνη Βαβούρας, θα μας κάνει να χορέψουμε υπό τους ήχους ροκ επιτυχιών στα πλαίσια της συναυλίας του, στις 27 Δεκεμβρίου, στην οδό Δωδεκανήσου και ώρα 21:00. (Σε περίπτωση βροχής θα γίνει στην θεατρική σκηνή Κάρολος Κουν).


 

*Όλες οι συναυλίες είναι με δωρεάν είσοδο


IN CATEFORY: EVENTS , PARTIES