Δέσποινα Γαβαλά: «Το Beautyworld είναι ένας πολυχώρος ομορφιάς που καλύπτει όλες τις ανάγκες μίας γυναίκας»

Η ιδιοκτήτρια του Beautyworld by Despina Gavala, μας υποδέχεται στο μοντέρνο και προσεγμένο χώρο της και μας συστήνει όλες τις νέες μεθόδους και τεχνικές ομορφιάς που θα κάνουν μία γυναίκα λαμπερή και να ξεχωρίζει. Επίσης, συζητήσαμε για το ποια είναι τα στοιχεία που τον διαφοροποιούν απ’ όλους τους υπόλοιπους πολυχώρους ομορφιάς, αλλά και για όλα όσα τους έχουν κατατάξει στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια.


img_2401


Περιγράψτε μας, με λίγα λόγια, τι είναι τα Beautyworld by Despina Gavala. Είναι ένας χώρος ομορφιάς ή κάτι παραπάνω;
Τα Beautyworld είναι ένας χώρος που προσφέρει στους πελάτες του ό,τι καλύτερο υπάρχει, χρησιμοποιώντας τις πιο επώνυμες εταιρείες. Είναι μια ομάδα επαγγελματιών όλων των ειδικοτήτων, που με την πείρα τους παρέχουν στους πελάτες μας ό,τι πραγματικά έχουν ανάγκη για να βελτιωθεί τόσο η εμφάνισή τους όσο και η διάθεσή τους. Κι όλα αυτά, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.


Ποια είναι η φιλοσοφία πάνω στην οποία δημιουργήσατε αυτό το χώρο;
Η φιλοσοφία των Beautyworld, από την πρώτη μέρα που άνοιξαν, ήταν είναι και θα είναι μία: η ομορφιά! Η ομορφιά όμως, είναι και εσωτερική υπόθεση που προϋπόθεση για να επιτευχθεί είναι το ανάλογο περιβάλλον. Ένα τέτοιο περιβάλλον θέλαμε να φτιάξουμε με τα Beautyworld και νομίζω ότι η μακροχρόνια πορεία μας στο συγκεκριμένο τομέα δείχνει ότι τα καταφέραμε.


Ποιες είναι οι υπηρεσίες που μπορεί κάποιος ν’ απολαύσει εδώ;
Τα καταστήματά μας, εκτός απ’ όλες τις κατηγορίες που έχουν για παροχές υπηρεσιών, όπως μανικιούρ, πεντικιούρ, τεχνητά νύχια, αποτρίχωση, θεραπείες προσώπου και σώματος, μασάζ, solarium, σπρέι μαυρίσματος και όλες τις παροχές κομμωτηρίου, συνεργάζονται και με γυμναστές και διατροφολόγους, έτσι ώστε να υπάρχει ένα πλήρες πακέτο για τις ανάγκες των πελατών μας. Ακόμη, στα καταστήματά μας οι πελάτες μας μπορούν να βρουν προϊόντα από τις καλύτερες εταιρείες όλων των χώρων, όπως κοσμημάτων, ένδυσης, ειδών δώρων και καλλυντικών. Άρα, όπως καταλαβαίνετε, είναι ένας πολυχώρος ομορφιάς που καλύπτει όλες τις ανάγκες.


Υπάρχουν κάποιες τεχνικές ή θεραπείες που μπορεί να βρει κάποιος αποκλειστικά σε εσάς;
Εδώ και λίγες μέρες έχουμε στο κατάστημά μας στην Κηφισιά τη συσκευή Ionic iMaster. Το iMaster μειώνει το χρόνο όλων των τεχνικών εργασιών, οπότε κερδίζετε σημαντικά χρόνο στην ημέρα σας, ενώ συγχρόνως εξασφαλίζει λαμπερά, υγιή και αναζωογονημένα μαλλιά. Για παράδειγμα, ο χρόνος της βαφής από 30-40 λεπτά μειώνεται στα 10 λεπτά και η βαφή διαρκεί περισσότερο!
Επίσης, στα καταστήματά μας έχουμε την πρωτοποριακή μέθοδο extension με rings. H μοναδική μέθοδος που δεν καταστρέφει τη φυσική τρίχα. Παρέχουν τη δυνατότητα συντήρησης χωρίς την αγορά νέων extensions και η διάρκειά τους μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τους 10 μήνες με σωστή και συχνή φροντίδα. Τοποθετούμε μόνο ποιοτικά και επώνυμα hair extensions από 100% φυσική τρίχα.


Τι είναι αυτό πιστεύετε που σας διαφοροποιεί απ’ όλους τους υπόλοιπους πολυχώρους ομορφιάς;
Αυτό που μας διαφοροποιεί από τους άλλους πολυχώρους ομορφιάς, είναι ότι ο χώρος ο δικός μας καλύπτει όλες τις ανάγκες των γυναικών, καθώς έχουμε όλες τις ειδικότητες από το πιο απλό, μέχρι το πιο σύνθετο. Υπάρχει ένα ωράριο το οποίο είναι συνεχόμενο και καθημερινό και η ομάδα του Beautyworld είναι άρτια καταρτισμένη ως επαγγελματίες και κάνουν κάθε επίσκεψή σας στο χώρο μας μια υπέροχη εμπειρία.


 

Στόχος της ομάδας μας είναι να κάνουμε κάθε επίσκεψή σας στο χώρο μας, μία μοναδική εμπειρία.

Κηφισιά: Λεβίδου 5, Τ.2106230640,
FB: Beautyworld by Despina Gavala Kifisia
Μύκονος: Δραφάκι, Τ. 22890 25202,
Μύκονος: Ματογιάννη 3, Τ. 22890 22158
FB: Beautyworld by Despina Gavala Mykonos


img_7796


img_7768


img_7661


 

554769b14eea7b7a1ae0677c


img_5866


img_5865