Δέσποινα Καϊσίδου: “Από μικρή με ενθουσίαζε ο χώρος της ομορφιάς”

kaisidou_despoina1

Δέσποινα Καϊσίδου: “Από μικρή με ενθουσίαζε ο χώρος της ομορφιάς”

Αισθητικός/Ιδιοκτήτρια «DK Medical Spot», κέντρο ολιστικής θεραπείας προσώπου και σώματος


Πόσα χρόνια μετράει η εμπειρία σας στον χώρο της αισθητικής ιατρικής; Πώς πήρατε την απόφαση να ασχοληθείτε με τον κλάδο αυτό;

Είμαι στο χώρο από το 1989 ,θυμάμαι τον εαυτό μου να σπουδάζω και να δουλεύω.
Από πολύ μικρή με ενθουσίαζε ο χώρος της ομορφιάς. Μου άρεσε πάντα να περιποιούμαι και να κοιτάζομαι στον καθρέφτη με τις ώρες για να δω ποιες είναι οι ατέλειες μου.
Θυμάμαι πολύ μικρή είχα πάει μαζί με την μητέρα μου σε ένα «Ινστιτούτο καλλονής» αυτή την ονομασία είχαν τότε. Είχα εκστασιαστεί ,νόμιζα ότι εκεί μέσα γεννήθηκα, δεν ήθελα να φύγω. Πάντα μου άρεσε να παρατηρώ τις γυναίκες και να σκέφτομαι τι μπορεί να κάνει η κάθε μια για να γίνει ακόμη πιο όμορφη.


Πώς προέκυψε η δημιουργία ενός δικού σας χώρου, του DK Medical Spot;
Σπουδάζοντας έκανα τον πρώτο χώρο μου στην γκαρσονιέρα που είχαμε στον τελευταίο όροφο του σπιτιού μου.
Τελειώνοντας τις σπουδές μου στην Ιταλία γύρισα και έκανα δύο χώρους στην Γλυφάδα και στο Ψυχικό με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Κάνοντας τα παιδιά μου σταμάτησα, ήθελα να είμαι κοντά τους, να τα δω να μεγαλώνουν και να ζώ μαζί τους την κάθε στιγμή.
Δεν το μετάνιωσα ποτέ!!
Φτάνοντας τα σε ηλικία 5,5 χρονών και πηγαίνοντας σχολείο είπα πως πρέπει να επανέλθω γιατί μπορώ να πω πως μου έλλειψε πάρα πολύ αυτή η επαφή με τον κόσμο και η «δημιουργία» του ωραίου.
‘Έτσι αποφάσισα να κάνω ένα Ιατρικό Κέντρο που θα συνεργάζεται με αξιόλογους γιατρούς για το καλύτερο αποτέλεσμα, έτσι δημιούργησα το DK MEDICAL SPOT.


Γιατί κάποιος να προτιμήσει το DK Medical Spot σε σχέση με όλους τους άλλους χώρους ιατρικής αισθητικής που υπάρχουν. Τι διαφορετικό θεωρείτε ότι προσφέρετε σε όσους σας εμπιστεύονται;

Ξέρετε πιο είναι το μυστικό της επιτυχίας; Οι εξειδικευμένοι, επιτυχημένοι ιατροί και υπέροχοι άνθρωποι και η ηθική. Σαφώς και τα μέσα, τα εξελιγμένα ιατρικά μηχανήματα, είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα, αλλά αν αντιστρέψουμε λίγο την ερώτηση, μας εμπιστεύονται γιατί τους προσφέρουμε ποιότητα, αποτέλεσμα και αλήθεια!


Ποιες υπηρεσίες όσον αφορά το πρόσωπο και το σώμα προσφέρει το κέντρο αισθητικής DK Medical Spot;
Προσφέρει θεραπείες από 2 τομείς. Την Αισθητική και την Δερματολογία με στόχο την ομορφιά. Από τον καθαρισμό του προσώπου μέχρι λίφτινγκ με λεπτά απορροφήσιμα νήματα για το πρόσωπο ή για την ανόρθωση των γλουτών. Θεραπείες ανάπλασης και λείανσης ρυτίδων ή ουλών ακμής με το αυθεντικό Fraxel DUAL ή κρυολιπόλυση, που είναι η αναίμακτη λιποαναρρόφηση. Τα αγαπημένα μας ενέσιμα, όπως το μπότοξ και το υαλουρονικό οξύ ή η αυτόλογη βιολογική ανάπλαση. Πραγματικά ό,τι αφορά την αισθητική και την ιατρική θεραπεία σε σώμα και πρόσωπο που επιτυγχάνει ομορφιά, πρόληψη γήρανσης, βελτίωση!


Τελικά η ομορφιά είναι μόνο το πώς φαίνεσαι ή και το πώς αισθάνεσαι;
Η ομορφιά δεν είναι αμιγώς εξωτερικό χάρισμα. Εμείς το Dk Medical Spot το οραματιστήκαμε και το δημιουργήσαμε με γνώμονα την προσωπική φροντίδα στον κάθε επισκέπτη. Οι πελάτες μας θέλουμε να είναι όμορφοι και να αισθάνονται μοναδικοί. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία αποτυπώνεται στις υπηρεσίες μας με απόλυτο σεβασμό στις μοναδικές του ανάγκες για προσωπική περιποίηση και ανανέωση.


Φαντάζομαι ότι πολλές κυρίες που έρχονται είναι επιφυλακτικές όσον αφορά επεμβάσεις στο πρόσωπο και το σώμα τους. Πώς αντιμετωπίζετε αυτές τις επιφυλάξεις;
Σαν κύρια πολιτική στο ιατρείο μας εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε ως κοινό χαρακτηριστικό να ακούμε πολύ προσεχτικά τι παρέμβαση ενδιαφέρει τον κάθε άνθρωπο στο πρόσωπο ή στο σώμα αντίστοιχα επιτυγχάνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και καταργώντας την οποιαδήποτε διστακτικότητα και επιφύλαξη. Στο χώρο της ομορφιάς το μυστικό είναι να μην πρωτοστατεί η πίεση.


Ποιες είναι οι νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της αισθητικής ιατρικής που μπορεί κάποιος να βρει στο ιατρείο σας;
Αναμφισβήτητα το λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο με νήματα. Λέγεται Tight Thread lift ,το συναντάμε και ως lunch time facelift, με νήματα PDO και αποτελεί μια καινοτόμο και ασφαλή μέθοδο που μειώνει τη χαλάρωση του προσώπου και δίδοντας μια αίσθηση λίφτινγκ στους χαλαρωμένους ιστούς χωρίς χειρουργείο και τομές! Ουσιαστικά σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου (αλλά και του σώματος) και αποτελεί μια απολύτως ασφαλή διαδικασία. Είναι άψογο στην ανόρθωση γλουτών, επίσης.
Εντυπωσιακή θεραπεία, και αποκλειστική στο dkmedicalspot, είναι η αντιμετώπιση των λευκών ραγάδων με συνδυασμό ινοβλαστών και Fraxel DUAL. Ποτέ πριν, δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιου όγκου βελτίωση στις ραγάδες.!


Το ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό σας από ποιες ειδικότητες απαρτίζεται;
Το Dk Medical Spot απαρτίζεται από αξιόλογους εξειδικευμένους δερματολόγους καθώς και στον τομέα της Αισθητικής την πλήρη ευθύνη έχω εγώ.


Φοίβης 16, Γλυφάδα

Τ: 210 9680509, 210 9680589

e-mail: info@dkmedicalspot.gr

http://www.dkmedicalspot.gr/


  • Recent Posts

  • Categories

  • Meta