dkmedical spot: Μυστικά ομορφιάς για όλες τις ηλικίες!

Ποια γυναίκα δεν ανησυχεί για τα χνάρια που μπορεί να αφήσει πάνω της ο χρόνος; Όμως πρέπει να γνωρίζουμε ότι πλέον υπάρχουν καινοτόμες θεραπείες για όλες τις ανάγκες! Η ειδικός στην ομορφιά, Δέσποινα Καϊσίδου μοιράζετε μαζί μας συμβουλές και προτάσεις.

Από τη Δέσποινα Καϊσίδου*


Ποιες σύγχρονες αντιγηραντικές θεραπείες μπορεί ν’ απολαύσει κάποιος στο DK Medical Spot;
Οι αντιγηραντικές θεραπείες που μπορεί κάποιος να απολαύσει είναι ανάλογες της κλινικής του εικόνας και φυσικά της ηλικίας! Βέβαια, ποιος μπορεί να σκεφτεί για προβλήματα αισθητικής και αντιγήρανσης στην ηλικία των 20 ετών; Και όμως, έχουμε αντίθετη άποψη και εξηγούμε ότι για τη διατήρηση της φρεσκάδας και της νεότητας είναι απαραίτητη η πρόληψη. Η προστασία από τις ελεύθερες ρίζες είναι το μυστικό για να καθυστερήσουμε τα σημάδια του χρόνου. Η άμυνα του δέρματος μπορεί να ενισχυθεί από μια σειρά μη επεμβατικών θεραπειών, ώστε να διατηρείται υγειές για καιρό π.χ. Cool Peeling, βαθύς καθαρισμός προσώπου, θεραπεία κυτταρίτιδας/μεσοθεραπεία, αντιμετώπιση ραγάδων με βλαστοκύτταρα ή/και Fraxel laser ειδικά μετά από έντονη απώλεια βάρους, ενυδάτωση χειλιών με υαλουρονικό οξύ. Φθάνοντας στα 30, τα σημάδια από το πέρασμα του χρόνου αρχίζουν να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο σώμα και το πρόσωπο. Είναι η ηλικία που χρησιμοποιείται η πιο διαδεδομένη κατηγορία σύγχρονων θεραπειών: τα ενέσιμα υλικά δηλαδή το υαλουρονικό οξύ, το Botox, η αυτόλογη βιολογική ανάπλαση PRP, το Fraxel DUAL! Στα 40 πια, η φθορά είναι πιο έντονη στο πρόσωπο και το λαιμό. Προτείνουμε μικρά lifting με νήματα ώστε να μην γίνει αισθητή καμία αλλαγή και θα κρατήσει και πιο πολύ καιρό το αποτέλεσμα! Στην ηλικία των 50, βλέπουμε τις μεγάλες αλλαγές στο πρόσωπο και στο σώμα. Η ορμονική αλλαγή, η χαλάρωση, η αφυδάτωση, οι χρωστικές στο πρόσωπο και στα χέρια δεν μπορούν να κρυφτούν. Μεμονωμένες ή συνδυαστικές σύγχρονες θεραπείες μπορούν να αντιστρέψουν, να βελτιώσουν, να «παγώσουν» τα σημάδια της γήρανσης. Ινοβλάστες με υαλουρικό οξύ, συνδυασμοί νημάτων PDO με αυτόλογη βιολογική ανάπλαση, Fraxel DUAL και PRP, lifting χωρίς επέμβαση κ.λ.π.


Είναι αλήθεια ότι το κέντρο σας θεωρείται τόπος συνάντησης πολλών επωνύμων;
Μέχρι σήμερα είμαι συνεργάτης και προσωπικός σύμβουλος ομορφιάς και αισθητικής διαφόρων γνωστών καλλιτεχνών και επωνύμων. Συνεπώς, είναι λογικό να επισκέπτονται το χώρο εφόσον υπάρχουν χρόνια εμπιστοσύνης που προηγούνται! Δεν συζητούμε ότι υπάρχει ιατρικό απόρρητο για κάθε πελάτη μας!


Ποιες εξειδικευμένες θεραπείες προσφέρετε;
Εδώ θα βρει κάποιος αποκλειστικές θεραπείες που αποτελούν λύσεις σε άλλοτε μη αντιμετωπίσιμα προβλήματα. Συγκεκριμένα, για τις λευκές ραγάδες, την τριχόπτωση και τις ρυτίδες με τη βοήθεια της Βιοτεχνολογίας και της σύγχρονης Δερματολογίας, υπάρχουν ασφαλείς θεραπείες που πραγματοποιούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η μόνιμη λύση και αντιμετώπιση των λευκών ραγάδων, της τριχόπτωσης και των ρυτίδων οφείλεται στην πρωτοποριακή και καινοτόμο μέθοδο των Ινοβλαστών και των Βλαστοκυττάρων σε συνεργασία με την εταιρεία βιοτεχνολογίας Theracell. Η εταιρεία βιοτεχνολογίας Theracell διαθέτει την απαραίτητη, εξειδικευμένη τεχνολογία και τεχνογνωσία για την παραγωγή προϊόντων αναγεννητικής ιατρικής, τα οποία βασίζονται στη χρήση αυτόλογων κυττάρων, δηλαδή κυττάρων που προέρχονται από τον ίδιο τον ασθενή.


Η ομορφιά είναι κάτι που μας επιβάλει η ματαιοδοξία μας ή μια εσωτερική ανάγκη να υπερασπίσουμε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό μας και να διασφαλίσουμε την αυτοπεποίθησή μας; 

Η ομορφιά ή η επίτευξή της πρέπει να είναι αποτέλεσμα εσωτερικής επιθυμίας, όχι ανάγκης. Η εσωτερική «ομορφιά» δεν χωράει ματαιοδοξία, αλλά έναν ισορροπημένο εαυτό που απλά νοιάζεται για το σώμα που κατοικεί με υγιή τρόπο. Δεν απευθυνόμαστε σε άτομα που θέλουν να «κουκουλώσουν» τα πραγματικά τους προβλήματα ή να «ρετουσάρουν» τις αδυναμίες, τους φόβους, τις ανασφάλειές. Η ομορφιά θέλει αγάπη και προσδοκίες ρεαλιστικές. Να αγαπήσουμε τις ατέλειές μας και να χαιρόμαστε αν τις βελτιώσουμε. Αντί να ντρεπόμαστε, ας είμαστε υπερήφανοι που μεγαλώνουμε και χαιρόμαστε την ίδια τη ζωή και όσα μας χαρίζει, ωραία κι άσχημα μαζί. είναι όμορφο, να μπορούμε να γερνάμε πιο αργά, αλλά μέσα από μια προσωπικότητα που είναι πάντα νέα στον χρόνο.


Τι συμβουλή θέλετε να δώσετε σε μια γυναίκα που ανησυχεί για το πέρασμα του χρόνου;
Ότι η αληθινή ομορφιά υπάρχει 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.


*Δέσποινα Καϊσίδου
Ιδιοκτήτρια Dk Medical Spot
Φοίβης 17, Γλυφάδα
Τ: +30 210 9680509, +30 210 9680589,
info@dkmedicalspot.gr

www.dkmedicalspot.gr


IN CATEFORY: BEST CHOICES , HEALTH