Δώστε ζεστασιά και στιλ στο παιδικό δωμάτιο!

 

Η Lorena Canals μας φέρνει για το νέο έτος μοναδικές προτάσεις για να ντύσουμε τα δωμάτια των παιδιών μας με εξαιρετικής ποιότητας χαλιά!

Η Lorena Canals καινοτομεί στο χώρο των χαλιών με την συλλογή πλενόμενων χαλιών. Είναι η ιδανική λύση για τα παιδικά δωμάτια και για τους χώρους που παίζουν τα παιδιά καθώς πλένονται εύκολα στο πλυντήριο! Η μοναδική τους σύνθεση από βαμβάκι τα κάνει μαλακά, είναι όλα χειροποίητα και φυσικά απόλυτα ασφαλή φτιαγμένα από φυσικές πρώτες ύλες, χωρίς τοξικές βαφές. Οι γονείς λατρεύουν την πρακτικότητά τους καθώς είναι ελαφριά και μετακινούνται σε οποιοδήποτε χώρο ενώ τα παιδιά ξετρελαίνονται με τα μοναδικά τους σχέδια και χρώματα.

Επιπλέον, επιλέγοντας τα συγκεκριμένα χαλιά βοηθάτε παιδιά από την Ινδία να πάνε σχολείο, καθώς η Lorena Canals χρηματοδοτεί την μόρφωση πάνω από 100 παιδιών στη Βόρεια Ινδία, δίνοντας τους τη δυνατότητα να ορίζουν εκείνα το μέλλον τους.

Εάν ψάχνετε ένα πρακτικό, μοντέρνο και ταυτόχρονα ζεστό χαλί σε καλή τιμή και με όμορφα σχέδια, αυτός είναι ο δικός σας τύπος χαλιού!

 


 

Για περισσότερες πληροφορίες:

lorenacanals.com

FB: Lorena Canals

 


 

 

 

 

IN CATEFORY: BEST CHOICES , KID