Έλενα Ασημακοπούλου: “Ειδικά φέτος ο σύζυγος μου, μου λείπει πολύ”

Έλενα Ασημακοπούλου,ηθοποιός,ιδιοκτήτρια καταστήματος ''scarpiamo''

Έλενα Ασημακοπούλου: “Ειδικά φέτος ο σύζυγος μου, μου λείπει πολύ”

ΗΘΟΠΟΙΟΣ/ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ Scarpiamo (Νέα Παλάτια Ωρωπού)


Όλοι σας γνωρίζουμε ως ηθοποιό ωστόσο έχετε μπει και στον επιχειρηματικό χώρο αφού έχει ανοίξει ένα κατάστημα με παπούτσια τσάντες και αξεσουάρ στα Νέα Παλάτια Ωρωπού. Πως πήρατε αυτή την απόφαση;
Ήταν κάτι που μου άρεσε πάντα! Tο γυναικείο παπούτσι το αγαπώ πολύ. Είναι ένα βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τις εμφανίσεις μας. Οπότε ειδικά τώρα, την περίοδο της κρίσης, κι έτσι όπως είναι τα πράγματα που και η δική μου η δουλειά δεν είναι και κάτι σίγουρο αφού κάθε έξι μήνες οι ηθοποιοί είμαστε άνεργοι είπα να το τολμήσω. ‘Ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ και δε υπήρχε κάποιο αντίστοιχο κατάστημα στον Ωροπό όπου έχω μεγαλώσει και έχω περάσει όλα μου τα παιδικά χρόνια. Θεώρησα λοιπόν ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο εδώ και νομίζω ότι καλώς και το έκανα γιατί συνεργάζομαι μόνο με έλληνες κατασκευαστές υποδημάτων που έχουν πάρα πολύ καλά δέρματα και πολύ ωραία σχέδια τα οποία δεν στερούν σε τίποτα από εκείνα των μεγάλων εταιρειών που κοστίζουν ακριβά για να τα πάρει μια καθημερινή κοπέλα.


Το όνομα του μαγαζιού είναι «Scarpiamo», γιατί επιλέξατε αυτό το όνομα για το κατάστημά σας;
Το scarpe σημαίνει παπούτσι και το amo σημαίνει αγαπώ, τα συνδέσαμε κι έτσι σημαίνει αγαπάμε το παπούτσι.


Τι σας λένε συνήθως οι πελάτισσες όταν σας βλέπουν στο μαγαζί;Επειδή με γνωρίζουν οι περισσότερες από μικρή έχουμε πολύ άνεση μεταξύ μας. Εδώ είναι σαν χωριό οπότε καταλαβαίνεις πως παρόλο που είναι λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα είναι μια κλειστή κοινωνία κι έτσι με όλους έχω μια πολύ καλή επαφή.


Ζητούν τη δική σας συμβουλή για την αγορά τους;
Βέβαια πάρα πολύ! Με συμβουλεύονται αρκετά.


Προλαβαίνετε να πηγαίνετε συχνά στο κατάστημά σας;
Ναι, τώρα για παράδειγμα, είμαι στο μαγαζί. Δεν προλαβαίνω να πηγαίνω καθημερινά αλλά είμαι εδώ τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας. Όσο μπορώ να βρίσκομαι εδώ είμαι εδώ!


Ωστόσο φέτος ήρθε στη ζωή σας και το σήριαλ «κλεμμένα όνειρα». Πως είναι αυτή η συνεργασία;
Είναι όλα πολύ καλά! Εγώ δεν είχα ξανά κάνει καθημερινό και ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για μένα. Δουλεύεις με άλλους ρυθμούς κι όσο να ναι γνωρίζεις μια διαφορετική νοοτροπία . Το καθημερινό έχει άλλες απαιτήσεις, καμία σχέση με το εβδομαδιαίο. Φέτος δεν κάνω θέατρο γιατί δεν θα μπορούσα να κάνω καθημερινό σήριαλ και θέατρο, ειδικά φέτος γιατί ο σύζυγός μου λείπει και είμαι μόνη μου τις περισσότερες ώρες με τη μικρούλα. Λείπω όλη μέρα δεν θα μπορούσα να λείπω και τη νύχτα από τη μικρή.


Είστε παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο και έχετε και μια κορούλα τη Μαρία Ροζάρια. Είστε μαμά, σύζυγος επιχειρηματίας και ηθοποιός πως τα καταφέρνετε;
Ότι μπορούμε κάνουμε! Τόσα χρόνια δε δούλευα και τα κατάφερνα τέλεια με τη μικρή γιατί ήταν δική μου απόφαση όταν γεννήθηκε το παιδί να σταματήσω να εργάζομαι και να είμαι δίπλα στο παιδί μου και να τη μεγαλώσω σωστά. Τώρα που πέρασαν τέσσερα χρόνια και ξεπεταχτήκαμε αρκετά και εκείνη ξεκίνησε τον παιδικό σταθμό είπα και εγώ να επιστρέψω γιατί και εμένα μου είχε λείψει πολύ η δουλειά μου. Αυτά τα χρόνια που δε δούλευα ήταν μια χαρούλα, τώρα που είμαι πάλι μόνη μου γιατί ο άντρας μου είναι στο εξωτερικό και δουλεύω, δυσκολεύομαι λίγο, προσπαθώ να τα προγραμματίζω όλα σωστά.


Θα θέλατε και ένα δεύτερο παιδάκι;
Είναι στο πρόγραμμα κι αυτό! Όχι ακόμα βέβαια γιατί θα πρέπει να είναι το ζευγάρι μαζί και όχι να μένει ο ένας εδώ και ο άλλος εκεί! Θα το θέλαμε πολύ, μας το ζητάει και η κόρη μας, θέλει πολύ ένα αδερφάκι. Σιγά σιγά θα μπει στο πρόγραμμα κι αυτό γιατί πλέον όλα πρόγραμμα θέλουν.


 

 

 

 

 

 

  • Recent Posts

  • Categories

  • Meta