Ελλάδος Εικόνες: Εδώ ξέρουν τη µυστική συνταγή της διασκέδασης και του κεφιού!

Ειδυλλιακό περιβάλλον, θέα που καθηλώνει, παρεΐστικη ατµόσφαιρα, ποιοτικά και γευστικά πιάτα, ευχάριστη διάθεση, άψογη εξυπηρέτηση και πάνω απ’ όλα µοναδικές µουσικές βραδιές που ξεσηκώνουν… στο «Ελλάδος Εικόνες» όλα αυτά τα στοιχεία συνδυάζονται, µε αποτέλεσµα να διαµορφώνουν ένα µέρος που από την πρώτη στιγµή που θα το επισκεφτεί κάποιος, θα το κάνει στέκι του. Εδώ και 16 χρόνια αποτελεί µια από τις νούµερο ένα επιλογές στη διασκέδασή µας και έχει καταφέρει να κάνει το όνοµά του συνώνυµο µε τον όρο µουσικό µεζεδοπωλείο. Γιατί, όποιον και αν ρωτήσεις για το που µπορείς να πας στα Νότια Προάστια και ν’ απολαύσεις καλό φαγητό, όµορφη παρέα και εξαιρετική Live µουσική, η απάντηση θα είναι απλά, στο «Ελλάδος Εικόνες»…

Η εξαιρετική ποιότητα του φαγητού είναι ένα από τα στοιχεία του µουσικού µεζεδοπωλείου που το κάνουν να ξεχωρίζει και ν’ αποτελεί ιδανική επιλογή εξόδου.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή απόγευµα (από τις 19.00)η live ορχήστρα µας, χαρίζει µοναδικές στιγµές διασκέδασης µέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στα live που έχουν γίνει πλέον θεσµός και αγαπηµένη µας συνήθεια.


 

Λεωφόρος Ποσειδώνος 10, Άλιµος

Τηλ.Κρατήσεων: 2109824620/6936657025

FB: Ελλάδος Εικόνες