Ελλάδος Εικόνες: Μουσικές και γευστικές περιπλανήσεις

Η διασκέδαση αποτελεί εγγύηση στο Ελλάδος Εικόνες που µε τον ολοκαίνουριο χώρο του θα σας παρασύρει σ’ ένα µουσικό ταξίδι, µε τη συνοδεία απίθανων γευστικών απολαύσεων!


Το Ελλάδος Εικόνες, σας καλωσορίζει µε χαρά στο καινούριο, πλήρως ανακαινισµένο κατάστηµα της παραλιακής που µπορεί να φιλοξενήσει τις πιο ξέφρενες βραδιές τόσο το χειµώνα όσο και το καλοκαίρι. Το ιδιαίτερο design του χώρου συνδυάζει τη µοντέρνα αισθητική µε τις ελληνικές παραδοσιακές αρχιτεκτονικές γραµµές, ενώ η πέτρα µαζί µε το νησιώτικο στοιχείο και την ξύλινη σάλα διαµορφώνει ένα υπέροχο και ζεστό περιβάλλον που αγκαλιάζει κατευθείαν τον επισκέπτη! Εξίσου ανεπανάληπτο είναι επίσης το µουσικό πρόγραµµα µε καλλιτέχνες που ξέρουν πώς να σας προσφέρουν την πιο κεφάτη διασκέδαση µέσα από µοντέρνες µουσικές επιλογές ελληνικού ρεπερτορίου που σίγουρα θα σας ξεσηκώσουν. Βεβαίως όταν µιλάµε για το Ελλάδος Εικόνες δεν πρέπει να ξεχνάµε τις απίθανες γευστικές επιλογές που θα σας καταπλήξουν. Μην παραλείψετε να δοκιµάσετε το κρητικό ραβασάκι, τη µοσχίδα σούβλας που πρόκειται για µπουκιές νεαρού µόσχου γάλακτος µε ελαφριά σάλτσα porcini, πατάτες country, µανιτάρια porto bello και κατσικίσιο τυρί καθώς και το φιλέτο σολοµού µε κρούστα ξηρών καρπών και zest εσπεριδοειδών ενώ πιάτα όπως αιγιοπελαγίτικη µακαρονάδα, το µυδοπίλαφο, τα φρέσκα ψάρια καθώς και οι ψητές επιλογές του καταλόγου θα σας µείνουν αξέχαστα!


Κάθε Κυριακή οι Droulias Brothers, συντροφιά µε άλλους καλλιτέχνες, πλαισιώνουν το µουσικό πρόγραµµα και προσφέρουν κέφι και ατέλειωτο χορό!


Λεωφόρος Ποσειδώνος 10, Αλιµος

Τ: 210 9824620 / 6936657025

www.elladoseikones.gr

FB: Ελλάδος Εικόνες


dsc_8201


dsc_8203


dsc_8218


dsc_8222


dsc_8233


dsc_8243