Εν λευκώ live: Για διασκέδαση μέχρι πρωΐας!

Ζωντανή μουσική, πιάτα για σπάσιμο, ζεστή ατμόσφαιρα, «λουλουδοπόλεμος» κι ένα μαγαζί που έλειπε από την πλατεία της Νέας Σμύρνης!


Το «Εν λευκώ live» ήρθε για να μας υπενθυμίσει πως ο ελληνικός τρόπος διασκέδασης είναι… αξία ανεκτίμητη! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ η διασκέδαση  «χτυπάει» κόκκινο στο Εν Λευκώ live! Τα αγαπημένα λαϊκά τραγούδια είναι αυτά που ξεσηκώνουν, καθώς η ορχήστρα παίζει αγαπημένες επιτυχίες.

Τα λουλούδια πέφτουν βροχή και το ποτό ή το κρασί σε συνδυασμό με λαχταριστούς μεζέδες θα σας κάνουν να χαλαρώσετε και να περάσετε μια από τις καλύτερες βραδιές της ζωής σας.  Αν πάλι είστε μεσημεριανός τύπος κάθε Κυριακή μεσημέρι μπορείτε να διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Κάντε like στη σελίδα του «Εν Λευκώ live» στο fb για να ενημερώνεστε για τις special βραδιές του (karaoke κτλ). Το άψογο προσωπικό θα είναι πάντα εκεί για να σας εξυπηρετήσει! Στο μενού πέρα από νόστιμες ποικιλίες κρεατικών και αλλαντικών  μπορείτε να απολαύσετε μοναδικά πιάτα από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Τα τραπέζια,τα stands,η επιβλητική μπάρα, οι μαύροι τοίχοι γραμμένοι με κιμωλία και ο χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες συνθέτουν την απόλυτη διασκέδαση, σε ένα μαγαζί που αν πάτε μία φορά θα το αποκαλέσετε «στέκι» χωρίς δεύτερη σκέψη! Στο «Εν Λευκώ live» οι νύχτες παίρνουν φωτιά και η θερμοκρασία ανεβαίνει! Τα τραγούδια δε σταματούν και οι πρωταγωνιστές της βραδιάς είστε μόνον εσείς!


Προσκόπων Αϊδινίου 1Α , Νέα Σμύρνη

Τ: 210 9350716, 694 7150121

FB: Εν Λευκώ / En Lefko


IN CATEFORY: BEST CHOICES