Επενδύστε στα παιδιά σας!

Τα παιδιά μεγαλώνουν και αποκτούν ενδιαφέροντα και ανάγκες καθ’ όλη τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας. Τα συστήματα κρεβατιών FLEXA σας δίνουν τη δυνατότητα να επεκτείνετε συνεχώς το κρεβάτι του παιδιού σας, απλά προσθέτοντας επιπλέον στοιχεία είτε στο σκελετό είτε στη συνολική διακόσμηση του κρεβατιού σας, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις διαφορετικές ανάγκες κάθε ηλικίας.


Με πολλές επιλογές σε ύψη και λειτουργίες το κρεβάτι FLEXA είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό κρεβάτι. Στην πραγματικότητα είναι το κεντρικό σημείο ενός υπέροχου περιβάλλοντος στο δωμάτιο του παιδιού σας- από τη βρεφική ηλικία μέχρι την εφηβεία. Από το κρεβάτι μεσαίου ύψους που συνδυάζει ιδανικά ύπνο και παιχνίδι για τις μικρές ηλικίες, έως το ψηλό κρεβάτι για εξοικονόμηση χώρου και συνδυασμό λειτουργιών μελέτης για μεγαλύτερα παιδιά.


Τα έπιπλα FLEXA κατασκευάζονται ειδικά για παιδιά. Έχουν ελέγξει προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια ώστε να μπορείτε να διαμορφώσετε το δωμάτιο του παιδιού σας με ασφάλεια. Στα έπιπλά τους δε υπάρχουν μυτερές ακμές ή γωνίες- όλα είναι στρογγυλευμένα. Όλα τα κρεβάτια έχουν περάσει τους απαραίτητους ελέγχους ασφαλείας σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής ένωσης και κατασκευάζονται από τα καλύτερα και πιο ανθεκτικά ξύλα που συλλέγονται στα αειφόρα δάση της Σκανδιναβίας. Έτσι, εγγυόνται πως τα έπιπλα του παιδιού σας είναι υψηλής ποιότητας και θα διαρκέσουν πολλά χρόνια.

«Flexa Σχεδιασμένα από ειδικούς…ελεγμένα από παιδιά!»


 

www.flexaworld.gr

FB: FLEXA Greece Παιδικά Έπιπλα


Αθήνα:  Γλυφάδα, Αρτέμιδος 2 Τ: 210 8986380

Μελίσσια, Ανδρέα Παπανδρέου 9-11 Τ: 210 8100041

Νέο κατάστημα Shop in Shop notos home, Κρατίνου 3-5, Πλατεία Κοτζιά

Θεσσαλονίκη: Mediterranean Cosmos Τ: 2310 477188

Shop in Shop Βόλος: Ikos, Δημητριάδος 237 Τ: 24210 39811

Νέο κατάστημα ShopinShop Ρόδος: Rhodes Καλοπέτρης12° χλμ Ρόδου-Λίνδου


 

 

 

IN CATEFORY: BEST CHOICES , DECORATION , KID