Έρχονται οι Cuervo Squeezers

Ήρθε η ώρα για κάτι νέο, αναπάντεχο και ιδιαίτερο!!! Βρίσκεστε μόλις 3 βήματα μακριά από το πιο απλό δροσιστικό long drink το Cuervo Squeeze και οι Squeezers βρίσκονται παντού για να σας το συστήσουν.


Βartender φανατικοί της Tequila

Περισσότερα από 60 μπαρ σε όλη την Ελλάδα

απλά συστατικά


Το απόλυτο Tequila long drink…

Cuervo Squeeze

Το Cuervo Squeeze είναι το νέο, απλό και αναπάντεχα ιδιαίτερο long drink που έχει ως σκοπό να επιβεβαιώσει πως η Tequila αποτελεί ένα από τα πιο ανερχόμενα και ιδανικά για ανάμειξη αποστάγματα παγκοσμίως. Τα χαρακτηριστικά αρώματα της αγαύης, του Μεξικάνικου φυτού από το οποίο παράγεται η Tequila, ενώνονται μοναδικά με την ανθρακούχα λεμονάδα και μαζί με τον πάγο οδηγούν σε ένα δροσιστικό αποτέλεσμα, ιδανικό για το καλοκαίρι. Ως πινελιά σε αυτόν τον ιδιαίτερο γευστικό καμβά, χρησιμοποιείται το SQUEEZE από το χυμό ενός lime, καταλήγοντας σε έναν απλό, γλυκόξινο συνδυασμό που συναρπάζει.


Squeezers παντού…!!!

Οι πρεσβευτές του Cuervo SQUEEZE είναι επτά. Θα ταξιδέψουν στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας για να μεταδώσουν στους επισκέπτες των γνωστότερων μπαρ την αγάπη, τις γνώσεις τους, αλλά και τον πολύπλευρο και mixable χαρακτήρα της Jose Cuervo. Παράλληλα θα τους καλούν να βιώσουν μία νέα γευστική εμπειρία, αυτήν του Jose Cuervo SQUEEZE.


Ποιοι είναι οι CUERVO SQUEEZERS;

Πρόκειται για επτά επαγγελματίες bartender από τα πιο κομβικά μπαρ της Ελλάδας, οι οποίοι στο σύνολό τους αποτελούν την νέα, ανερχόμενη γενιά του ελληνικού bartending. Σύντομα, οι CUERVO SQUEEZERS θα γεμίσουν τις βαλίτσες τους με Jose Cuervo +Μπουρμπουλήθρες και θα βρεθούν πίσω από τα σημαντικότερα ελληνικά μπαρ, πραγματοποιώντας μία σειρά από 60 guest εμφανίσεις, κατά την διάρκεια των οποίων θα σερβίρουν:

  • CUERVO SQUEEZE
  • TOMMY’ S MARGARITA
  • Και φυσικά ένα δικό τους JOSE CUERVO SIGNATURE COCKTAIL

Η εμπειρία του CUERVO SQUEEZE όμως δεν σταματά εδώ! Κάθε μία από τις guest εμφανίσεις των CUERVO SQUEEZERS στα μπαρ ανά την Ελλάδα, θα συνοδεύεται και από ένα party με επιλεγμένους Dj’s που θα φροντίζουν ώστε η ατμόσφαιρα να ταιριάζει απόλυτα με την καλοκαιρινή διάθεση του νέου Tequila long drink.


How to SQUEEZE: 

40ml Jose Cuervo Especial Silver

10ml φρεσκοστυμμένο χυμό lime

Απογεμίζετε με λεμονάδα με ανθρακικό


Meet the CUERVO SQUEEZERS:

  1. Άκης Παπαγεωργίου
  2. Παναγιώτης Θεοφάνης
  3. Νίκος Πουζμπούρης
  4. Βασίλης Τσιορλίδας
  5. Θάνος Ξύκης
  6. Γιώργος Σιμούδης
  7. Αντρέας Δημητρόπουλος

Ενημερωθείτε για τα Guest Bartending και το πρόγραμμα των CUERVO SQUEEZERS μέσω της σελίδας μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/josecuervo.gr/?fref=ts