Το Εθνικό Ωδείο Παλαιού Φαλήρου με πλούσια εμπειρία και αναγνωρισμένο έργο στο χώρο των κλασικών σπουδών προσφέρει άρτια μουσική εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες για την κατάρτιση άξιων ερμηνευτών, συνθετών και διδασκάλων της μουσικής τέχνης.

Εδώ κάθε παιδί αλλά και ενήλικας μπορεί να αναπτύξει τις ικανότητες του και το ταλέντο του σε μουσικά όργανα της κλασικής, σύγχρονης αλλά και παραδοσιακής μουσικής. Με εκπαιδευτικά του προγράμματα που ανανεώνονται συνεχώς σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα, το Εθνικό Ωδείο παρέχει πέρα από τα κλασικά τμήματα, κύκλους σύγχρονων σπουδών ηλεκτρονικής και μοντέρνας μουσικής και γνωριμία με τις νεότερες εξελίξεις στη μουσική πληροφορική και τεχνολογία. Παράλληλα δίνει την ευκαιρία σε σπουδαστές και απόφοιτους να παρακολουθήσουν σεμινάρια και εργαστήρια μουσικής και να συμμετέχουν σε ποικίλες εκδηλώσεις και μουσικούς διαγωνισμούς.

Το Εθνικό Ωδείο Παλαιού Φαλήρου έχει την τιμή και χαρά στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ Κιθάρας που θα πραγματοποιηθεί από τις 7-10 Φεβρουαρίου να φιλοξενήσει ξεχωριστούς καλλιτέχνες από το χώρο της κιθάρας και όχι μόνο: τον αμερικανό κιθαριστή και λαουτίστα Jerry Willard και το ντούο Έφη Μηνακούλη, λαούτο, θεόρβη, τραγούδι και Κατερίνα Κτώνα, τσέμπαλο. Δηλώστε και εσείς συμμετοχή μέσα από το site τους ή στη γραμματεία του Ωδείου για να γίνετε και εσύ μέρος αυτής της μοναδικής πολιτιστικής εμπειρίας. (Εθνικό Ωδείο Παλαιού Φαλήρου, Αγ. Αλεξάνδρου και Ναϊάδων 49, Παλαιό Φάληρο, τηλ. 2109841153, www.alexandrayannis.com, www.e-odeiofaliro.gr).

IN CATEFORY: BEST CHOICES , CULTURE