«Εθνικός Πρωταθηλής» το organic bistro NICE N EASΥ!

Τα organic bistro nice n easy έλαβαν το βραβείο του National Champion από την RSΜ Ελλάδος σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στην οικία της Βρετανίδας Πρέσβειρας κ. Kate Smith, προς τιμήν των 38 ελληνικών εταιρειών που αναδείχθηκαν Εθνικοί Πρωταθλητές στον μεγαλύτερο διεθνή επιχειρηματικό διαγωνισμό των European Business Awards (EBA) 2016/2017,  που γίνονται σε ετήσια βάση υπό την αιγίδα της RSM.


16105701_1195936287108202_7187342045304255813_n


Τα δημοφιλή organic bistro σε Κολωνάκι, Κηφισιά και Μύκονο με έμφαση στην οργανική farm-to-table κουζίνα, ο πολυχώρος Loft nice n easy στην Κηφισιά, καθώς και το νέο απόκτημα της ομάδας «Nesaea» με τη δημιουργική νησιωτική κουζίνα αλλά και το Exquisite Catering στη Μύκονο, αποτελούν τον όμιλο επιχειρήσεων nice n easy.


Η  σημαντική διάκριση των nice n easy οφείλεται στο οξυδερκές επιχειρηματικό πνεύμα των ιδιοκτητών τους και στο γεγονός ότι το brand κατάφερε να διατηρήσει αλλά και να αυξήσει τη δημοτικότητά του ακόμα και εν καιρώ οικονομικής κρίσης.


Το βραβείο για τη διάκριση των nice n easy στην κατηγορία Entrepreneur of the Year των EBA 2016/2017 sponsored by RSM, παρέλαβε ο κ. Δημήτρης Χριστοστοφορίδης, συνιδιοκτήτης των αγαπημένων bistro.


rsm-ba-grouphoto-1__medium


Ψηφίστε… nice n easy!

Για να προκριθούν τα nice n easy στην επόμενη φάση των European Business Awards και να κατακτήσουν το τίτλο του Entrepreneur of the Year σε ευρωπαϊκό επίπεδο, εκτός από την βαθμολογία  της κριτικής επιτροπής χρειάζεται να έχουν και την στήριξη του κοινού μέσα από  την online ψηφοφορία που πραγματοποιείται στο διαδίκτυο στο link http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/the-rsm-international-entrepreneur-of-the-year-award/20375


Διαδικασία online ψηφοφορίας: