Φίλιον: …όπως λέμε φιλικό!

Untitled_Panorama3

Φίλιον: …όπως λέμε φιλικό!

Χτισμένο πάνω ακριβώς στην παραλία της Ακράτας, υπάρχει εδώ και χρόνια το πιο friendly café – bar που θα μπορούσατε να βρείτε!


Εδώ και 20 χρόνια είναι το αγαπημένο στέκι των σκιέρ και των εκδρομέων στις γύρω περιοχές. Από τα λίγα all day bar café που θα βρείτε ανοιχτά και το χειμώνα, για να σας ζεστάνει με μια κούπα λαχταριστή, ζεστή σοκολάτα ή έναν απολαυστικό καφέ, ενώ αν πεινάσετε, θα σας χορτάσει με τα snack του . Οι βιβλιοφάγοι θα ευχαριστηθούν τη μεγάλη βιβλιοθήκη που διαθέτει και όσοι αγαπούν τα επιτραπέζια θα ξετρελαθούν με τη συλλογή παιχνιδιών και το μεγάλο τραπέζι που θα φιλοξενήσει τις αναμετρήσεις τους!


Τα βράδια η ατμόσφαιρα γίνεται πιο παιχνιδιάρικη με cocktail και rok μουσικές επιλογές. Η θέα στη θάλασσα, ακόμα και τώρα το χειμώνα, θα γίνει ο ιδανικός καμβάς για τις νύχτες σας, ενώ τα live με έντεχνη μουσική μονοπωλούν το ενδιαφέρον των θαμώνων.


Αν ο δρόμος, σας φέρει εδώ το καλοκαίρι να ξέρετε ότι το Φίλιον μετατρέπεται στο καλύτερο beach bar για να κάνετε τις βουτιές σας στη θάλασσα!


Ο Χρήστος και η Βιβή έχουν καταφέρει να κάνουν το Φίλιον ένα δεύτερο σπίτι, ένα στέκι ζεστό και παρεΐστικο. Φιλόξενοι οι ίδιοι, θα σας κάνουν να νιώσετε ότι τους ξέρετε χρόνια, έχουν δώσει αυτή την ατμόσφαιρα και στο μαγαζί όπου, από τα πρώτα λεπτά που θα μπείτε, θα νιώσετε κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενοι.


Παραλία Ακράτας, Ακράτα
Τ: 26960 33371,
FB: Φίλιον Cafe Ακράτα


TAGGED IN:
  • Recent Posts

  • Categories

  • Meta