Το Life Magazine, είναι το μεγαλύτερο lifestyle  free press περιοδικό.

Τόσο στο εξώφυλλο όσο και στις στήλες του φιλοξενούνται συνεντεύξεις από προσωπικότητες του καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού, πολιτικού χώρου. Για εμάς στο Life Magazine είναι σημαντική η έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών μας και για αυτό στις σελίδες μας αρθρογραφούν κορυφαίοι διατροφολόγοι, ιατροί, και επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς και της υγείας.

Μέσα από τις σελίδες του Life Magazine παρουσιάζονται επιχειρήσεις όπως (ξενοδοχειακές μονάδες , εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, καφέ, κ.α.) με στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή τους, ενώ δίνονται προτάσεις για διαμονή – φαγητό – διασκέδαση – ψυχαγωγία – αγορές και ρεπορτάζ.

Το Life Magazine βρίσκεται στα δικά του free press stands, σε αυστηρά επιλεγμένους εμπορικούς σταθμούς καθώς επίσης διανέμεται door to door σε χώρους όπως γυμναστήρια, παιδότοπους, cafe, restaurants χώρους ομορφιάς και αισθητικής, δημόσια γυμναστήρια και κολυμβητήρια.

Είναι σημαντικό το γεγονός πως το περιοδικό μας αποστέλλεται ταχυδρομικώς σε περισσότερα από 1000 επιλεγμένα πρόσωπα – συνδρομητές όπως βουλευτές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, στελέχη μεγάλων καναλιών και ομίλων, δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, ιατρούς κ.α.

Επίσης προβάλλεται σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές με αφορμή τις συνεντεύξεις των επωνύμων που φιλοξενούμε καθώς και σε όλα τα μεγάλα sites.

Πρόκειται για ένα διμηνιαίο έντυπο που ήδη κυκλοφορεί έξι χρόνια με τιράζ 20.000 και έχει αποκτήσει το δικό του αναγνωστικό κοινό ηλικίας 25-50.

 TAYTOTHTA

Εκδότρια

Πέτια Σαληκυριάκη-Παπαδάτου (editor@lifemagazine.gr)


Αρχισυντάκτρια

Μαρκέλλα Ρεπανέλη (m.repaneli@lifemagazine.gr)


 Διεύθυνση Παραγωγής – Λογιστήριο

Σοφία Φίλου (info@lifemagazine.gr)


Art Director

Σάκης Μουτογέωργος (sakis.moutogeorgos@gmail.com)


Δημιουργικός Σχεδιασμός / Υποδοχή Διαφήμισης

Έλενα Τριανταφύλλου (life@lifemagazine.gr)


Διεύθυνση Διαφήμισης

Στέλλα Παππά (sales@lifemagazine.gr)


Εμπορικό Τμήμα

Ιωάννα Αγορίτσα (promo@lifemagazine.gr)


Φωτογράφοι

Κορνήλιος Σαραντίογλου

Άγγελος Κοζαδίνος


Λογιστήριο

Αιμιλία Εμιρζά-Μπασκουκέα


Επιμέλεια-Διόρθωση

Έφη Παπαδάτου


Υπεύθυνος Διανομής

Νίκος Σαληκυριάκης (nsalikiriakis@lifemagazine.gr)


IN CATEFORY: