Γιώργος Αντώνογλου: Τον συναντήσαμε στο Grotto και μας σύστησε το… The Bunny  cocktail

The Bunny cocktail…

Ο Γιώργος Αντώνογλου, έκανε τα μαγικά του πίσω από την μπάρα του The Grotto και εμείς είχαμε την ευχαρίστηση να απολαύσουμε ένα cocktail τόσο ιδιαίτερο όσο και απλό, τόσο δροσιστικό όσο και πικάντικο… Ένα cocktail που θα έρθουμε σίγουρα να ξαναπιούμε και το καλύτερο… που σίγουρα θα μπορέσουμε να το φτιάξουμε και σπίτι μας!


ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ: Πάνω στον πεζόδρομο στην πλατεία της Νέας Σμύρνης θα ανακαλύψετε αν δεν το έχετε κάνει ήδη την καφετέρια-σημείο συνάντησης «Τhe Grotto cafe». Η μοντέρνα διακόσμηση, τα «αποφθέγματα» γραμμένα στους τοίχους, τα μοναδικά cocktails από τα χεράκια του Γιώργου Αντώνουγλου και η παρείστικη ατμόσφαιρα είναι αυτά που θα σε κερδίζουν.


ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: 50 ml Port, 15 ml λικέρ καρύδας, top up με Pimento και γαρνιρισμένο με grapefruit peel


ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ: To Port που περιέχει δηλαδή ο δημοφιλής ενισχυμένος οίνος από την Πορτογαλία το μετατρέπει ταυτόχρονα σε ένα cocktail υψηλόβαθμο αλκοολικά αλλά και ελαφρύ στην γεύση. Πρόκειται για ένα ποτό που μπορείς να το πιείς ακόμα και νωρίς το απόγευμα και που θα σε κερδίσει με την πρώτη γουλιά του χάρη στα κόκκινα χειμερινά αρώματα του Port και την ιδιαίτερη γεύση του Pimento. Το μη αλκοολούχο αυτό αναψυκτικό με βάση το ginger, χάρη στην γεμάτη γεύση του από την φρουτώδες και εύγεστη πιπερόριζα σε συνδυασμό με το καυτερό ξάφνιασμα της πιπεριάς και τις “γλυκές νότες” της ρίγανης, της νερατζιάς, του μοσχολέμονου, της γεντιανής και της αρτεμισίας  μετατρέπουν το cocktail σε ένα πραγματικό όνειρο για τον ουρανίσκο.


IN CATEFORY: BEST CHOICES