Γιώργος Μεγαλοκονόμος: Τι ετοιμάζει πίσω από την μπάρα του Food Mafia;

Πίσω από την μπάρα του εστιατορίου Food Mafia στην Γλυφάδα, ο Γιώργος Μεγαλοκονόμος ετοιμάζει τα υλικά του και τα εργαλεία του… μετά από λίγα δευτερόλεπτα δημιουργίας το αποτέλεσμα είναι ένα cocktail που δεν θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει καλύτερα τόσο τον δημιουργό του όσο και τις γευστικές προτάσεις του εστιατορίου. Ελάτε να γνωρίσουμε το Mafia Spritz…. Που θα το πιείς: Στην πιο πολυσυζητημένη άφιξη στην εστιατορική σκηνή όχι μόνο των Νοτίων αλλά και όλης της Αθήνας, στο ανατρεπτικό-πρωτότυπο και έτοιμο να μας εκπλήξει πάντα Food Mafia.


Τι περιέχει: Aperol, sparkling water, prosecco, elder flower (λικέρ από άνθη κουφοξυλιάς), grapefruit bitters. Σερβίρεται με πάγο σε μεγάλο ποτήρι κρασιού και γαρνίρεται με φλούδα από ροζ grapefruit.


Γιατί ξεχωρίζει: Πρόκειται για μία πρωτότυπη παραλλαγή του διάσημου ιταλικού Aperol Spritz. Καταφέρνει και συνδυάζει αρμονικά την πικρή γεύση του Aperol αλλά και την γλυκιά του elder flower. Είναι ένα ελαφρύ cocktail και δροσιστικό που θα σας ανοίξει την όρεξη… για αυτό άλλωστε προτείνεται για πριν το φαγητό.


IN CATEFORY: BEST CHOICES