«Γονάτισε»… η ομορφιά σας;

Τα γόνατα είναι ο νέος… λαιµός! Και τι εννοούµε; Τα γόνατα είναι το νέο σηµείο αναφοράς που προδίδει την ηλικία µας, ίσως περισσότερο και από το λαιµό µας!


Εάν ενηµερώνεστε, το… ψάχνετε και γενικά φροντίζετε την εξωτερική σας εµφάνιση, τότε θα ξέρετε ότι το νέο hot θέµα αναζήτησης και… προβληµατισµού στην οµορφιά είναι τα γόνατα! Ναι, τα γόνατα, αυτό το κοµβικό σηµείο στο γυναικείο σώµα είναι στο επίκεντρο των ειδικών της οµορφιάς και αυτό γιατί ολοένα και περισσότερες γυναίκες παραπονούνται ότι τις προβληµατίζει. Γιατί; ∆ιότι απλούστατα µπορεί να «προδώσει» την ηλικία τους ακόµη και αν το σώµα τους αγγίζει την τελειότητα, περισσότερο και από έναν καλοφροντισµένο λαιµό χωρίς ρυτίδες! 


shutterstock_526159156


Ρυτίδες και σακούλιασµα γύρω από τα γόνατα παρατηρούνται ακόµη και στα 20 και στα 30, που το γυναικείο σώµα είναι ακόµα σφριγηλό και όµορφο, µε αποτέλεσµα πολλές γυναίκες να παθαίνουν… κρίση και να καταφεύγουν ακόµη και στον πλαστικό χειρουργό για να διορθώσουν το αντιαισθητικό πρόβληµα που τις… γερνάει! Γιατί, λοιπόν, σακουλιάζουν τα γόνατα; Συνήθως η απότοµη απώλεια βάρους µπορεί να αφήσει πίσω της περιττό δερµατικό ιστό, όµως µια µεγάλη αιτία είναι η εκτεταµένη έκθεση στον ήλιο, ειδικά το καλοκαίρι, αλλά και η φυσική απώλεια της ελαστικότητας του δέρµατος που σε κάποιες γυναίκες ξεκινάει πολύ νωρίς, ενίοτε και λόγω κληρονοµικότητας.


Η επίσκεψη στον πλαστικό είναι ίσως η πιο… ακραία λύση αφού υπάρχει µια σειρά από µη επεµβατικές επιλογές που µπορούν να εφαρµοστούν για να µη… «γονατίζει» η οµορφιά σας!

Θεραπείες µε λέηζερ: Συσφίγγουν τοπικά το δέρµα ώστε να ανορθωθεί η περιοχή του γονάτου. 

Χρήση dermal roller που τονώνει τοπικά το δέρµα ώστε να αποτρέπεται το σακούλιασµα.

● Λιπογλυπτική µε λέηζερ σε περιπτώσεις που το σακούλιασµα είναι αποτέλεσµα περιττού λίπους στα γόνατα. 

● Αντιγηραντικές και ενυδατικές κρέµες που προλαµβάνουν την αφυδάτωση και την εµφάνιση ρυτίδων. 

● Μπότοξ για τις ρυτίδες στα γόνατα, όχι όµως για τις σακούλες.

● Ασκήσεις που γυµνάζουν τους µυς γύρω από το γόνατο και τους µηρούς.

● Αποφυγή απότοµης αυξοµείωσης του βάρους.

● Εντατική χρήση αντηλιακού όλο το χρόνο!


Τι κάνουν οι stars;

Διαρκεί περίπου μία ώρα και stars όπως η Catherine Zeta-Jones και η Demi Moore ορκίζονται σε αυτήν. Πρόκειται για μια θεραπεία που ονομάζεται “knee raiser”, η οποία δεν απαιτεί νυστέρι. Είναι ένας συνδυασμός ραδιοσυχνοτήτων, υπέρυθρου φωτός και λεμφικού μασάζ που τονώνει τη μικροκυκλοφορία και τον κυτταρικό μεταβολισμό ώστε να τονώνεται το δέρμα στα γόνατα και να σφίγγει. 


demi-moore-at-2016-amfar-new-york-gala_111025815