Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα βρήκε τη θεραπεία της!

Τώρα, µε τη µέθοδο SHR µπορούµε να απαλλαγούµε από την ανεπιθύµητη τριχοφυΐα οριστικά και ανεξάρτητα από τις εποχές του χρόνου! 


*Από τον ∆ρ. Σπύρο Βλαχόπουλο


Πως εµφανίζεται η ανεπιθύµητη τριχοφυΐα;

Ο αριθµός, το χρώµα, το µήκος και η ποιότητα του ανθρώπινου τριχώµατος είναι γενετικά καθορισµένα και επηρεάζονται από τα στεροειδή του φύλου (ορµόνες), που παράγονται γενικά στον οργανισµό και τοπικά στο δέρµα. Έχει πλέον αποδειχθεί  πως τα ανδρογόνα παράγονται τοπικά στο δέρµα από το µεταβολισµό είτε της τεστοστερόνης είτε της DHEA-S και η παραγωγή αυτή έχει συνδεθεί µε την εµφάνιση ανεπιθύµητης τριχοφυΐας.


Με τις κλασικές µεθόδους αποτρίχωσης (κρέµες, ξυραφάκι, κερί) θα απαλλαγώ;

Με τις µεθόδους αυτές ο κύκλος ζωής της τρίχας (αναγενής, καταγενής και τελογενής φάση) συγχρονίζεται στην αναγενή φάση µε αποτέλεσµα την επανεµφάνιση και την πιο γρήγορη ανάπτυξή τους. Έτσι έχουµε ουσιαστικά το αντίθετο αποτέλεσµα, αφού συντηρείται και αυξάνεται το αίτιο που προκαλεί την ανεπιθύµητη τριχοφυΐα.


ALM_8692


Με τη «βελόνα» ‘Ή την ραδιοφωνική συχνότητα λύνεται το πρόβληµα;

Η ηλεκτρόλυση (βελόνα) ή η ραδιοφωνική συχνότητα, παρά το γεγονός ότι µπορούν να µειώσουν την ανάπτυξη των τριχών, συχνά απαιτούν διαρκή και πολυετή θεραπεία. Η ηλεκτρόλυση δε, είναι και αρκετά επώδυνη µέθοδος.


Οι τοπικές θεραπείες προσφέρουν βοήθεια;

Το φυτικό σύµπλεγµα στερολών είναι ένα προϊόν που χρησιµοποιείται τοπικά, προσφέροντας βοήθεια στο πρόβληµα της ανεπιθύµητης τριχοφυΐας. Έχει αποδειχθεί ύστερα από κλινικές µελέτες ότι το  σύµπλεγµα στερολών βοηθάει στην αναστολή της δράσεως ουσιών που ευθύνονται για την τριχοφυΐα στο πρόσωπο, στις µασχάλες και στο εφηβαίο.


Με το Laser τι ισχύει;

Το Laser αφαιρεί γρήγορα και µε ασφάλεια τις ανεπιθύµητες τρίχες χωρίς να βλάπτει το δέρµα. Κάθε παλµός της ακτίνας του Laser καταστρέφει µεγάλο αριθµό θυλάκων των τριχών σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. 


Τι πλεονεκτήµατα έχει η µέθοδος αποτρίχωσης SHR;

Η µέθοδος αποτρίχωσης SHR χρησιµοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία για να προσφέρει µια απλή, one-stop λύση για µια πραγµατικά αποτελεσµατική αποτρίχωση. Η µοναδική µέθοδος σταδιακής θέρµανσης SHR για την αφαίρεση των θυλάκων των τριχών, αποφεύγει τον τραυµατισµό στο γύρω δέρµα. Η σαρωτική τεχνική motionTM κρατά το λέιζερ σε συνεχή κίνηση και εξασφαλίζει την πλήρη κάλυψη. Η ταυτόχρονη ψύξη αποτρέπει τους ερεθισµούς και κάνει πιο άνετη τη θεραπεία ενώ παράλληλα, µε ειδική τεχνολογία, επιτρέπεται η θεραπεία µεγάλων περιοχών σε λιγότερο χρόνο.


Σε λευκό ή µαυρισµένο δέρµα, για οποιονδήποτε τύπο τρίχας, η µέθοδος αποτρίχωσης SHR επιτυγχάνει τα µέγιστα αποτελέσµατα για όλες τις περιοχές του σώµατος µε ασφάλεια, γρήγορα και το κυριότερο; Ανώδυνα!


ALM_8735

Η μέθοδος SHR υπόσχεται ανώδυνη αντιμετώπιση της τριχοφυΐας!


 

Σπύρος Βλαχόπουλος, ∆ερµατολόγος-Αφροδισιολόγος

Κρησίλα 4 – Παγκράτι-Αθήνα

Τ: 210 7524113 / 693 7519112, Fax: 210 7644581

www.svlachopoulos.gr

dermatologos@hotmail.com

FB: ∆ερµατολογικό ιατρείο Σπύρου Βλαχόπουλου


 

ALM_8793


 

IN CATEFORY: HEALTH