Η χριστουγεννιάτικη μαγεία μας άφησε τα ίχνη της!

Τι κι αν τα Χριστούγεννα τελείωσαν; Στον Άλιμο είναι ακόμη talk of the town η μαγική Παραμυθούπολη και οι μοναδικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι!


Με την πολύτιμη καθοδήγηση και στήριξη του δημάρχου μας Ανδρέα Κονδύλη, φέτος οι… μικροί αλλά και οι μεγάλοι δημότες του Αλίμου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές, δημιουργικές και λαμπερές γιορτινές στιγμές μέσα στο παραμυθένιο σκηνικό που είχε στηθεί στην πόλη.


Αποκορύφωμα της μαγικής γιορτής υπήρξε η μοναδική συναυλία του μεγάλου μας τραγουδοποιού Διονύση Σαββόπουλου, που ταξίδεψε το κοινό του σε νοσταλγικά μονοπάτια με κέφι και νοήματα, όπως εκείνος μόνο ξέρει!


DSC_1767_CROP


Και τι δεν έζησαν οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι μας από τα μέσα Δεκέμβρη μέχρι και την Πρωτοχρονιά! Δραστηριότητες, happenings, εκπλήξεις, κυνήγι θησαυρού αλλά και ένα παραμυθένιο τρενάκι, ο Ρούντολφ, που έδωσε ξεχωριστή νότα στους δρόμους της πόλης μας! Παράλληλα οι δρόμοι της πόλης μας γέμισαν με χριστουγεννιάτικα τραγούδια που θύμιζαν σε όλους ότι η πιο μαγική εποχή του χρόνου έφτασε!


PC270129


PC270137


PC270140


PC270174


Το μαγικό σκηνικό των Χριστουγέννων στήθηκε σε δύο σημεία του Αλίμου, με δύο απίθανα ξύλινα χωριά, βγαλμένα από τα παραμύθια, το ένα στην Αγορά Θουκυδίδου και το άλλο στην Αγορά της οδού Δωδεκανήσου. Τα ξύλινα σπιτάκια των χριστουγεννιάτικων χωριών μας ήταν ο πιο ζεστός και φιλόξενος προορισμός για τα παιδιά που θέλησαν να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων, μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, όπως το Εργαστήρι Ελκήθρου και το Εργαστήρι Πηλού αλλά και πολλές χριστουγεννιάτικες κατασκευές και δώρα για τους μικρούς μας φίλους. Ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, κλόουν, ταχυδακτυλουργοί επιστρατεύτηκαν για να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα στα παιδιά ενώ ο Άγιος Βασίλης ήταν πανταχού παρών για να δεχτεί κάθε αίτημα των μικρών του φίλων.


Και επειδή οι ημέρες των γιορτών είναι μέρες προσφοράς, δεν θα μπορούσε η Παραμυθούπολη να μην έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα με φιλανθρωπικά bazaar και συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας.


PC270205


PC270219


PC270203


Ωδεία, σύλλογοι και ομάδες του δήμου μας στήριξαν τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις προσφέροντας ξεχωριστή νότα στο γιορτινό κλίμα. «Η ισχύς εν τη ενώσει» άλλωστε λέει η ρήση και πραγματικά ο Άγιος Βασίλης είναι περήφανος για τους διοργανωτές, τους δημότες και τους φορείς που συνεργάστηκαν και έκαναν αυτά τα Χριστούγεννα τα πιο μαγικά για όλους βάζοντας ψηλά τον πήχη και για τις επόμενες χρονιές!


PC270187


PC270186
PC270172


PC270169


IN CATEFORY: EVENTS , PARTIES