Οι δημιουργίες της Levinia Konyalian αναδεικνύουν την θηλυκότητα σας

Οι δημιουργίες της Levinia Konyalian φλερτάρουν με το γυναικείο σώμα, το αγκαλιάζουν, το αναδεικνύουν και το κολακεύουν. Μεταξωτά, δαντέλες, καινοτόμα και πολυτελή υφάσματα, έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Θηλυκές, αέρινες και λιτές γραμμές, ρούχα με έμφαση στην λεπτομέρεια που συνδυάζουν την απλότητα, την ποιότητα, την πρωτοτυπία και τη μοναδικότητα των γραμμών και των υφασμάτων, αλλάζοντας ύφος, στυλ, μορφή, μα πάνω απ΄ όλα διάθεση!


Τα ρούχα της Levinia Konyalian διακρίνονται για το διαχρονικό τους ύφος στο οποίο καταφέρνει να ενσωματώσει ιδανικά την μοντέρνα έκφραση έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε σύγχρονης και δραστήριας γυναίκας. Το άμεμπτο γούστο, η ποιότητα αλλά και η μοντέρνα νεωτεριστική φιλοσοφία, το απλό και ιδιαίτερα κομψό ύφος τους, οι ”ήσυχοι” αλλά ταυτόχρονα πρωτότυποι χρωματικοί συνδυασμοί, η προσεγμένη ραφή και η άψογη εφαρμογή χαρακτηρίζουν αυτή τη συλλογή προσφέροντας στη σύγχρονη γυναίκα μία πολυτελή απλότητα που την κάνει να ξεχωρίζει για τη θηλυκότητα της όλες τις ώρες της ημέρας.


Παστέλ, nude και άσπρες αποχρώσεις όπως και αισθησιακά μαύρα σύνολα, playsuits, αέρινα φορέματα και άνετα ρούχα στο πνεύμα της μόδας, με ρομαντικές πινελιές, κυριαρχούν στη συλλογή ολοκληρώνοντας μία προσεγμένη, θηλυκή εμφάνιση με έμφαση στην προσωπικότητα.