Η Έλλη Παπαγγελή και η αγάπη της για τον Όσκαρ.

papaggeli

Η Έλλη Παπαγγελή και η αγάπη της για τον Όσκαρ

Η Πρέσβειρα του Collagen Pro – Active, Έλλη Παπαγγελή φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον ακίτα της τον Όσκαρ και μας μίλησε για την αγάπη της για τα όμορφα τετράποδα!


 

Οι περισσότεροι σε γνωρίσαμε ως πρέσβειρα του Collagen Pro-Active. Πέρα από αυτό, ποια είναι η Έλλη; Με τι ασχολείται; Τι κάνει τον ελεύθερο χρόνο της; Ποιοι είναι οι στόχοι της για το μέλλον;
Είμαι μια γυναίκα 26 χρονών σαν όλες τις άλ- λες. Ασχολούμαι με πολλά πράγματα, με το μόντελινγκ, την τηλεόραση, την αρχαιολογία και φυσικά με τα κοινά. Τον ελεύθερό μου χρόνο πηγαίνω περιπάτους στο βουνό και φροντίζω να ξεκουράζομαι. Οι στόχοι μου για το μέλλον είναι να καταφέρω να συνδυάσω τη δημιουργία μιας όμορφης οικογένεια με τουλάχιστον δύο παιδιά, με μια επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα.


Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου από τη στιγμή που έγινες αναγνωρίσιμη; Υπάρχουν φορές που μπορεί να σε κουράζει αυτή η υπερέκθεση;
Η ζωή μου δεν έχει αλλάξει καθόλου, είναι ακριβώς ίδια με πριν, δεν μπορεί να σε αλλάξει τίποτα παρά μόνο αν εσύ το επιτρέψεις. Δεν είμαι και τόσο αναγνωρίσιμη για να με έχει κουράσει κάτι τέτοιο.


Είσαι μια όμορφη και νέα κοπέλα, που αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική. Τι σε έκανε να δραστηριοποιηθείς στον τομέα αυτό;
Όλοι μας οφείλουμε να ασχολούμαστε με τα κοινά και ειδικά οι νέοι άνθρωποι αν θέλουμε να αλλάξουμε πράγματα και κυρίως νοοτροπίες του παρελθόντος ώστε να βοηθήσουμε τη χώρα μας να ορθοποδήσει, γι’ αυτό και εγώ επέλεξα να ασχοληθώ με την πολιτική.


Είσαι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Σε προσεγγίζουν οι άντρες ή φοβούνται το ότι είσαι ένα πρόσωπο αναγνωρίσιμο και μια δυναμική γυναίκα;
Δεν νομίζω ότι προκαλώ φόβο σε κανέναν! Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν αφήνω περιθώριανα με προσεγγίσει κάποιος εύκολα.


Γιατί θα έλεγες σε κάποιον άνθρωπο να δοκιμάσει το Collagen Pro-Active;
Θα έλεγα σε κάποιον να δοκιμάσει το Collage Pro-Active γιατί κάνει καλό σε όλο τον οργανισμό χωρίς υπερβολή. Θα δει μεγάλη διαφορά στο δέρμα, τα μαλλιά, τα νύχια, τις αρθρώσεις και στην ενέργειά του γενικότερα. Γι’ αυτό άλλωστε το συστήνουν ανεπιφύλακτα τόσοι γιατροί και φαρμακοποιοί.


Βλέπουμε ότι αγαπάς τα ζωάκια. Πώς προέκυψε να αποκτήσεις ένα σκυλάκι και κατά πόσο σε έχει αλλάξει ως άνθρωπο;
Αγαπώ πολύ τα ζώα, πάντα είχαμε στο σπίτι ένα κατοικίδιο. Μια μέρα είχα πάει με μια φίλη μου στο pet shop Pet Street, είδα αυτό το όμορφο ακίτα και το αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Τα ζώα βοηθούν παρά πολύ στην καλή ψυχική μας υγεία και μας δίνουν περισσότερα από αυτά που παίρνουμε. Άνθρωποι που κακοποιούν τα ζώα εί-ναι οι χειρότεροι εχθροί μου.


Μια ευχή για τα Χριστούγεννα;
Πάνω από όλα υγεία και ο καθένας να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.


 

  • Recent Posts

  • Categories

  • Meta