Η λύση για τις πανάδες και το μέλασμα βρίσκεται στα NEOTIS!

Δώστε ένα τέλος τις πανάδες και το μέλασμα και ξανακερδίστε την χαμένη σας λάμψη. Πώς; Εμπιστευτείτε τα  κέντρα ιατρικής αισθητικής NEOTIS όπου θα σας συστήσουν την καινοτόμο μέθοδο PhotoLaser αλλά και την πρωτοποριακή θεραπεία Fraxel restore για να αποκαταστήσετε την ομοιομορφία του προσώπου σας.

Πανάδες και μέλασμα ονομάζονται οι μελαγχρώσεις που εμφανίζονται στην περιοχή του δέρματος του προσώπου αλλά και στην περιοχή του λαιμού, των χεριών και άλλων σημείων στο ανθρώπινο σώμα. Από τις κύριες αιτίες της δημιουργίας τους είναι η χρόνια υπερέκθεση στις ηλιακές ακτινοβολίες, οι έλλειψη βιταμινών και σιδήρου αλλά και κάποιες ορμονικές διαταραχές. Μπορεί μέχρι τώρα να ταλαιπωρούσαν και εσάς όμως τα κέντρα NEOTIS έρχονται να δώσουν ένα τέλος στο πρόβλημα σας.


 

Photolaser: αντιμετώπιση και εξάλειψη αντιαισθητικών πανάδων και ατελειών

Η μέθοδος PhotoLaser είναι ο συνδυασμός 2 συστημάτων Laser με ένα σύστημα ΙPL στη διάρκεια της ίδιας συνεδρίας. Η συνδυαστική εφαρμογή των Laser  αφαιρεί αποτελεσματικά ανώδυνα και οριστικά κάθε ενοχλητικό σημάδι από το πρόσωπο,  όπως οι πανάδες, το μέλασμα και το διάχυτο ερύθημα, διεγείροντας ταυτόχρονα, μέσω της θερμότητας, τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Συμβάλλει, έτσι, στη βελτίωση και ανάπλαση της υφή του δέρματος, μειώνοντας τη διάμετρο των πόρων και εξαλείφοντας τις πανάδες στο πρόσωπο. Το αποτέλεσμα; Ένα καθαρό, ομοιόμορφο και νεανικό πρόσωπο, δίχως την παραμικρή ατέλεια. Οι πανάδες εξαλείφονται και η επιδερμίδα γίνεται συνολικά πιο απαλή και ομοιόμορφη.  Η κάθε συνεδρία PhotoLaser διαρκεί περίπου μία ώρα, ενώ για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, το επιστημονικό προσωπικό του NEOTIS συνιστά 4 έως 6 συνεδρίες, μία κάθε μήνα.


 

Fraxel restore:Dual: άμεση ανάπλαση και αποκατάσταση του δέρματος

Πρόκειται για την πλέον υποσχόμενη εξέλιξη στο χώρο της μη επεμβατικής χειρουργικής, και αποτελεί ένα από τα κορυφαία laser με τεχνολογία κλασματικής φωτοθερμόλυσης για το πρόσωπο το οποίο  προκαλεί ανάπλαση του δέρματος, εξαλείφοντας τα αλλοιωμένα κύτταρα, χωρίς να καταστρέφει τις προστατευτικές επιφανειακές στοιβάδες. Συνδυάζει αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και άνεση, συντελώντας στην αισθητική αποκατάσταση του δέρματος των ασθενών με θεαματικά αποτελέσματα και ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας. Έχει εγκριθεί τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA) και την προτιμούν πολλές γυναίκες και άνδρες, σε όλο τον κόσμο.


 

Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας

Η τεχνολογία Fraxel restore:Dual εξαλείφει τις υπερμελαγχρώσεις (πανάδες – μέλασμα),  συμβάλλοντας στην παραγωγή καινούριων, υγιών επιδερμικών κυττάρων. Προκαλεί δηλαδή ανάπλαση του δέρματος, εξαλείφοντας μελαγχρωματικές βλάβες και πανάδες, χωρίς νυστέρι καθώς είναι σε θέση να διεγείρει την ανάπλαση κολλαγόνου και συγχρόνως να ανανεώνει τα επιδερμικά κύτταρα με ήπιας μορφής απολέπιση. Σε αντίθεση με τα λοιπά laser, η τεχνολογία Fraxel έχει την ιδιότητα να θεραπεύει με ακρίβεια χιλιάδες μικροσκοπικές περιοχές του δέρματος, χρησιμοποιώντας ακτίνες που εξαλείφουν τα γερασμένα και αλλοιωμένα κύτταρα του.  Διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του ίδιου του οργανισμού, η οποία αναπλάθει το κατεστραμμένο δέρμα, κάνοντάς το πιο νεανικό,  φρέσκο και υγιές. Πλέον, όμως, τo gold standard της μικροκλασματικής φωτοθερμόλυσης εξελίχθηκε και ενισχύθηκε. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε δυο τύπους laser, το Erbium Laser για βαθύτερη επιδερμική διείσδυση και το Thulium laser για πιο επιφανειακή διείσδυση. Έτσι μπορούμε να έχουμε συνδυαστικές θεραπείες με την πρωτοποριακή χρήση και των 2 laser κατά την διάρκεια της ίδιας συνεδρίας. Το ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του NEOTIS θα προσαρμόσει τη θεραπεία Fraxel restore:Dual ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται σε χρονικό διάστημα 3 – 5 συνεδριών, οι οποίες χρονικά απέχουν μεταξύ τους περίπου 2 εβδομάδες. Για ορισμένους, ωστόσο, τύπους δέρματος ενδείκνυνται ακόμη και λιγότερες θεραπείες.


 

Ευχαριστούμε τα κέντρα αισθητικής ιατρικής Neotis για τις χρήσιμες πληροφορίες:

Καραγεώργη Σερβίας 2, Πλατεία Συντάγματος, T: 210 3211100

Ανδρέα Παπανδρέου 5, Γλυφάδα, T: 2108943111

Ηρώων Πολυτεχνείου & Πλάτωνος 5, Πειραιάς, T: 2104224322

www.neotis.gr