Η τύχη σας θέλει… έμπνευση!

Και θα τη βρείτε µόνο στο κατάλληλο περιβάλλον, στο πρακτορείο ΟΠΑΠ-Ο∆ΙΕ στην οδό Τρίτωνος 19 & Άτλαντος στο Παλαιό Φάληρο!


Το να συµπληρώσετε ένα δελτίο Λόττο ή Τζόκερ, εκτός από τύχη, χρειάζεται και έµπνευση! Πρέπει να διαλέξετε προσεκτικά τους αριθµούς που θα σας φέρουν κέρδος. Και η έµπνευση έρχεται µόνο όταν βρίσκεστε στο κατάλληλο περιβάλλον! Το πρακτορείο ΟΠΑΠ-Ο∆ΙΕ στην οδό Τρίτωνος 19 και  Άτλαντος στο Παλαιό Φάληρο θα σας τη δώσει σίγουρα!

Καθίστε στους αναπαυτικούς καναπέδες του ή σε ένα από τα καλαίσθητα τραπεζάκια του και δοκιµάστε την τύχη σας µε όλα τα γνωστά παιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.Ε. αλλά και το Ιπποδροµιακό Στοίχηµα. Και αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, τότε το εκπαιδευµένο προσωπικό του πρακτορείου είναι στη διάθεσή σας!


DSC_0300


DSC_0318


DSC_0346


DSC_0356_2


DSC_0381


Επιπλέον, σας παρέχει:

  • Free WiFi για να σερφάρετε στο διαδίκτυο και να ενηµερώνεστε για τις εξελίξεις.
  • 17 οθόνες για να ενηµερώνεστε για τα παιχνίδια όπως το Kino και να παρακολουθείτε τις αθλητικές διοργανώσεις και τις ιπποδροµίες σε Nova και OTE TV.
  • Πληρωµή µε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα των δελτίων σας.
  • Εύκολη πρόσβαση, αφού βρίσκεται λίγα µέτρα από τη λεωφόρο Ποσειδώνος και πολύ κοντά σε µια πληθώρα επιλογών για καφέ, ποτό και φαγητό.

    Untitled-1


Καθίστε αναπαυτικά στο σαλόνι του πρακτορείου και παρακολουθήστε ζωντανά τις αθλητικές εξελίξεις που θα σας χαρίσουν κέρδη!


Τρίτωνος 19 & Άτλαντος, Παλαιό Φάληρο

T: 210 9888840


DSC_0386


DSC_0353


IN CATEFORY: AGENDA