Η ζωή με πέρι… Πέτια!

PERI PETIA

Η ζωή με πέρι… Πέτια!

Είµαι η Πέτια, εργαζόµενη γυναίκα, σύζυγος, κόρη, µα πάνω απ’ όλα µητέρα 3 παιδιών µε όνειρα για τη ζωή και σκοπό να την κάνω οµορφότερη για εκείνους που αγαπώ! Μέσα από αυτή τη στήλη, που δεν είναι διαφηµιστική, θα µοιράζοµαι µαζί σας όσα έκαναν την καθηµερινότητά µου πιο λαµπερή! ∆ιότι, όπως λέει και το µότο µας “Life is a gift! Enjoy it!”.


Από την Πέτια Σαληκυριάκη-Παπαδάτου


1. Η Κατερίνα Πολέµη θα είναι κατά τη γνώµη µου το επόµενο πολύ µεγάλο όνοµα στην ελληνική µουσική σκηνή. Την είδα στην παράσταση του ∆ιονύση Σαββόπουλου «50 χρόνια φορτηγό» και εντυπωσίασε, όχι µόνο εµένα, αλλά και το υπόλοιπο κοινό που δεν σταµατούσε να την χειροκροτά.
polemi


2. Ανανεώστε τη διακόσµηση του σπιτιού ή του γραφείου σας µε κοµµάτια από µάρµαρο, πάνω στα οποία µπορείτε να τοποθετήσετε ένα βάζο µε λουλούδια, κεριά και αλλά µικροαντικείµενα! Τέτοια κοµµάτια µπορείτε να βρείτε δωρεάν σε µαρµαράδικο! Είναι τα περισσεύµατά τους!


17554654_10212080782796310_377216434_n


3. Αξίζει να δείτε τη σειρά Cosmos: A Spacetime Odyssey! Την παρακολουθώ µε τα παιδιά µου και είναι ό,τι καλύτερο! Μαθαίνουν παραστατικά πώς δηµιουργήθηκε το σύµπαν και γνωρίζουν τους µεγάλους επιστήµονες. Αυτό που µου αρέσει τροµερά είναι ότι τους διαβάζω τους υπότιτλους και έτσι αισθάνοµαι πως τους το διηγούµαι η ίδια! Με τρελαίνει η ιδέα πως θα µεγαλώσουν και θα µε θυµούνται να τους περιγράφω όλα αυτά τα θαύµατα!


618082


4. Στο πρόσφατο ταξίδι µου στη Σπάρτη πρέπει να σας εξοµολογηθώ ότι εντυπωσιάστηκα από το σηµείο που ήταν χτισµένη η αρχαία πόλη, που τώρα βρίσκεται ο αρχαιολογικός χώρος. Η σκέψη ίδια κάθε φορά που βρίσκοµαι σε τόπους που οι αρχαίοι Έλληνες µεγαλούργησαν: «Τελικά δεν είναι τυχαίο που επέλεξαν αυτό το µέρος, κάτι έχει η αύρα του!»


Sparta


5. Κάντε µια όµορφη βόλτα σε ένα φυτώριο, για να ψωνίσετε φυτά και λουλούδια και να δώσετε χρώµα και άρωµα στην αυλή ή στο µπαλκόνι σας!


nursery-1680


6. Ξέρετε πολύ καλά τι σηµαίνει ν’ αρρωσταίνουν τα παιδιά και οι µεγάλοι και να παίρνουν συνεχώς αντιβιώσεις, µε ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον οργανισµό! Βρήκα, λοιπόν, κυριολεκτικά την υγειά µου, κι εγώ και τα παιδιά, µε την πιο έξυπνη σοκολάτα προβιοτικών, τη Biorela Choco, που ενισχύει και το ανοσοποιητικό! Γάλακτος για τα παιδιά, υγείας χωρίς ζάχαρη για µένα που προσέχω!


biorela-choco


 

  • Recent Posts

  • Categories

  • Meta