Ηλίας Βρεττός: «Αντλώ ενέργεια από τον κόσμο»

Οι εμφανίσεις σας στο “Apotheke” ήδη έχουν αφήσει το στίγμα τους στη νυχτερινή διασκέδαση. Τί είναι αυτό πιστεύετε που κάνει αυτό το σχήμα να ξεχωρίζει;
Έχουμε ξεκινήσει από τον Οκτώβρη τις εμφανίσεις μας σε αυτόν τον καινούριο χώρο, με ένα καινούριο concept, που στην ουσία είναι live clubbing και αυτό κάνει το σχήμα να ξεχωρίζει. Υπήρχαν πολύ καλές προτάσεις για συνεργασίες, αλλά αποφάσισα συνειδητά να κάνω κάτι διαφορετικό, μόνος μου. Μου ταιριάζει περισσότερο αυτό το στιλ, σε σύγκριση με τα μπουζούκια και τις πίστες που έκανα μέχρι τώρα και ευχαριστώ τον κόσμο που με αγκαλιάζει σε αυτή την προσπάθεια.


Πώς θα περάσει κάποιος που θα σας επιλέξει για τη διασκέδασή του;
Στα μπουζούκια υπάρχει συγκεκριμένη ροή. Είναι το πρώτο πρόγραμμα που είναι όλοι “κουμπωμένοι” και περιμένουν το δεύτερο μήπως και σηκωθούν να χορέψουν. Στο live clubbing είναι όλοι όρθιοι από την αρχή, χορεύουν, διασκεδάζουν και γινόμαστε μια μεγάλη παρέα. Είναι μια άμεση επικοινωνία με τον κόσμο, είναι διασκεδαστικό από την αρχή, σε κάνει να νιώθεις άνετα και δεν υπάρχει αυτός ο «πάγος». Γενικά, υπάρχει μια στροφή στα πιο μικρά μαγαζιά γιατί ο κόσμος αποζητά πραγματική διασκέδαση σε αυτές τις δύσκολες εποχές.


Είστε ένας άνθρωπος που ακόμα και αν δεν τον ξέρει κάποιος προσωπικά καταλαβαίνει ότι έχει πολύ θετική ενέργεια. Τί μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση γενικότερα;
Παρά το εξαντλητικό πρόγραμμα, έχω βρει τον τρόπο όχι απλά να ανταπεξέρχομαι, αλλά να μην καταλαβαίνω την κούραση. Κάνω γυμναστική, τρέφομαι σωστά, αλλά κυρίως, αντλώ την ενέργειά μου από τη δουλειά μου και την αγάπη του κόσμου. Ακούγεται τετριμμένο, αλλά είναι το πιο σημαντικό. Βρίσκομαι σε μια περίοδο εργασιομανίας και αυτό είναι που μου δίνει φτερά και «πετάω ψηλά».


Στις δύσκολες εποχές που ζούμε είναι εύκολο να είναι κάποιος αισιόδοξος; Εσείς είστε αισιόδοξος γενικά ως άνθρωπος;
Δεν ντρέπομαι να πω ότι είμαι σε μια πάρα πολύ καλή περίοδο επαγγελματικά και καταφέρνω να ζω αξιοπρεπώς. Φυσικά, δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια σε όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μου, με θλίβει, αλλά παραμένω πάντα αισιόδοξος. Αν όλοι δούμε τα πράγματα πιο θετικά και πιστέψουμε στις δυνάμεις μας, όλα θα πάνε καλύτερα. Αρκεί να το πιστέψουμε, γιατί με την απαισιοδοξία δεν κερδίζουμε τίποτα.


Το νέο σας τραγούδι λέγεται «Όταν με κοιτάς»… Σε ποιο βλέμμα δεν μπορείτε να αντισταθείτε και θα κάνατε τα πάντα για αυτόν ή αυτή;
Στην οικογένειά μου, τους γονείς, τον αδελφό μου και σε 2-3 παιδικούς φίλους.


Ποια είναι η αγαπημένη σας στιγμή της ημέρας;
Μου αρέσει πολύ η ανατολή και η δύση του ηλίου. Λόγω ωραρίων, τα πετυχαίνω και τα δύο! Από θέμα δραστηριοτήτων, μ’ αρέσει ο χρόνος που περνάω με τον εαυτό μου.


Ποια ήταν η καλύτερη συμβουλή που σας έδωσαν ποτέ και την ακολουθείτε πιστά;
Μια φίλη από το χώρο, μου είχε πει «πρόσεχε πως φέρεσαι σε αυτούς που συναντάς όταν ανεβαίνεις, γιατί τους ίδιους θα συναντήσεις κατεβαίνοντας».


Ποια είναι η Πρωτοχρονιά που δε θα ξεχάσετε ποτέ;
Δε θυμάμαι κάποια συγκεκριμένη, απλά επειδή τα τελευταία χρόνια είμαι μακριά από τους δικούς μου, νοσταλγώ με μεγάλη λαχτάρα τις πρωτοχρονιές των παιδικών μου χρόνων.


IN CATEFORY: FACES