Ημερολόγιο WELL BEING

AGENDA

Ημερολόγιο WELL BEING

Αθλητικά events, συνέδρια αφιερωµένα στην υγεία, ταινίες και όλες οι hot well-being εκδηλώσεις της χρονιάς που δεν θέλετε να λείπουν από την ατζέντα σας!


1.4 – 3.4

Beauty

Η έκθεση «Beauty Festival» σας περιµένει στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου για να ανακαλύψετε πρώτοι τις τάσεις του 2017 στην οµορφιά και το µακιγιάζ.


 

without-makeup-most-beautiful-girl-in-world-wallpapers-wallpaper-1282833935


 

12.3

Charity day!

To 3o Lycabettus Run γύρω και µέσα στον καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττού είναι ένα γεγονός µε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς µέρος των εσόδων από τις εγγραφές θα διατεθεί σε κοινωφελή οργάνωση!


2o_lycabettus_run_slide5


9.4

Movie

Μη χάσετε την προβολή της ταινίας «Τα µυστικά του αθέατου κόσµου» στο Πλανητάριο (Πεντέλης 11, Π. Φάληρο)! ∆είτε το µικρόκοσµο των µικροβίων σε µεγέθυνση!


planitario


 

27.2

Sports

Αν είστε λάτρης της yoga, επισκεφθείτε το Κέντρο Πολιτισµού Ίδρυµα Σταύρος Νιάρχος και παρακολουθήστε τα µαθήµατα εντός του Πάρκου! (Πληροφορίες: www.snfcc.org)


yoga


19.3

Running

Ο 6ος ηµιµαραθώνιος Αθηνών είναι γεγονός! Φορέστε όλοι τα αθλητικά σας και ελάτε να τρέξουµε για την πόλη µας, σε ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα της χρονιάς!


imimarathonios


8.6

Day conference

Το µαιευτήριο «Μητέρα» φιλοξενεί µια ηµερίδα αφιερωµένη στις διαταραχές αναπνοής κατά τον ύπνο σε παιδιά και ενήλικες. Καταρτισµένο επιστηµονικό προσωπικό θα είναι εκεί να λύσει όλες σας τις απορίες!


 

impressive-photos-of-in-painting-ideas-kid-sleeping-in-bed


 

 

 

  • Recent Posts

  • Categories

  • Meta