Inbi: The art of sushi

Το διάσημο εστιατόριο Inbi, υποδέχεται το χειμώνα με μοναδικούς γαστρονομικούς συνδυασμούς από τον Executive Chef Σταμάτη Σκριάπα, πιάτα που συνδυάζουν την παραδοσιακή Ιαπωνική τέχνη του sushi με μοντέρνες τεχνικές από τον Sushi Chef Takaaki Otsouka και γλυκές εκπλήξεις από τον Consultant Pastry Chef Δημήτρη Χρονόπουλο.


Ανακαλύψτε κάθε Τρίτη-Πέμπτη, το «Otameshi», το νέο set dinner μενού υψηλής γαστρονομίας και ταξιδέψτε στις γεύσεις της Ιαπωνικής κουζίνας. Το μενού σερβίρεται ανά δύο άτομα, σε πέντε στάδια: Για το ξεκίνημα, ανάμικτη σαλάτα με σασίμι από λευκό ψάρι και inbi dressing και ποικιλία tempura με λαχανικά και γαρίδα. Το κυρίως πιάτο είναι μια επιλογή από φιλέτο σολoμού με πικάντικη σάλτσα wasabi ή φιλέτο κοτόπουλου με σάλτσα teriyaki. Στη συνέχεια, sushi rolls σερβιρισμένα με σούπα miso, τραγανό πικάντικο σολομό και χαμάτσι. Για το κλείσιμο, θα απολαύσετε παγωτό ή σορμπέ ημέρας. Συνοδεύστε το με σάκε, το αγαπημένο αλκοολούχο ποτό της Ιαπωνίας από ρύζι.


Λαζαράκη 26, Γλυφάδα
Τ: 210 9680606
www.inbi.gr

info@inbi.gr