Ipirotissa: Γλυκές και αλμυρές δημιουργίες από τους chef της “IPIROTISSA”.

Από το 1978, το διάσημο πολυκατάστημα έχει συνδέσει το όνομά του με την εξαιρετική ποικιλία προϊόντων, την ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών, το σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και αποτελεί σημείο συνάντησης όσων αναζητούν εξαιρετικές γλυκές και αλμυρές γεύσεις. Τόσο στο φούρνο/ζαχαροπλαστείο, όσο και στα catering menu χρησιμοποιούν τις καλύτερες και πιο ποιοτικές ύλες, ενώ τα γλυκά και τα φαγητά παρασκευάζονται από τους ίδιους στο εργαστήριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα γλυκά χρησιμοποιούνται βιολογικά προϊόντα. Ανακαλύψτε φρέσκα ψωμιά στο αρτοποιείο “La Boulangerie”,  γλυκά στη γαλλική patisserie “J’Adore”, αλμυρές δημιουργίες στο “Spoon Catering” και gourmet επιλογές από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο “Market”.


Καθημερινά ο chef pâtissier του Patisserie J’adore μας ταξιδεύει στη μαγευτική Γαλλία με τις εξαιρετικές γλυκές δημιουργίες του, που αποτελούν την επιτομή της γαλλικής gourmet ζαχαροπλαστικής. Οι αυθεντικές γαλλικές γεύσεις και όχι μόνο, όπως μακαρόν, προφιτερόλ, lemon pie, σοκολατόπιτες, εκλαίρ και πολλά ακόμα, αποτελούν μία όαση για τον ουρανίσκο μας. Φυσικά, την περίοδο των εορτών ο Stefen Suvee δημιούργησε, χρησιμοποιώντας όπως πάντα τις πιο φρέσκες και ποιοτικές πρώτες ύλες, υπέροχες χριστουγεννιάτικες γλυκές απολαύσεις, όπως τους διάσημους κορμούς,  Ginger (Dacquoise σοκολάτα, cremeaux καραμέλα με ginger και Mousse σοκολάτας), αλλά και Passion Blanche (Dacquoise σοκολάτα, Mousse λευκή σοκολάτα, coulis passion fruit και φρέσκο μάνγκο).


Η αυθεντική γαλλική τούρτα Saint Honore αποτελεί ένα από τα highlights, εκτός, φυσικά, από τους κορμούς  που είναι το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο γλυκό.


BAKERY AND PASTRY SHOP!

Το «J’adore patisserie» σας υποδέχεται καθημερινά για ν’ απολαύσετε ολόφρεσκα γλυκά, ενώ στο φούρνο «La Boulangerie» θα ανακαλύψετε μεγάλη ποικιλία από φρεσκοψημμένα ψωμιά, αρτοσκευάσματα ολόφρεσκα, που αποτελούν ιδανικό σνακ, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία σε πρωτότυπα σάντουιτς και donuts.


Oι γεύσεις του θα σας καθηλώσουν, πιάτα φτιαγμένα με τις πιο ποιοτικές και ακριβές πρώτες ύλες, σαν αυτές που θα διάλεγε κάποιος για το σπίτι του, συνταγές καθημερινές αλλά φτιαγμένες με μία ξεχωριστή πινελιά και μυρωδιές που θα σας ξετρελάνουν… Ο executive chef Κώστας Τσίγκας προτείνει διαφορετικά menus τα οποία εξυπηρετούν τις ανάγκες των πελατών, όπως το daily menu, το οποίο διαμορφώνεται κάθε 15 ημέρες και μπορείτε να προμηθευτείτε μετά από παραγγελία, αλλά και τα μοναδικά menus για τις ιδιαίτερες εκδηλώσεις όπως Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Πάσχα ακόμα και για του Αγίου Βαλεντίνου. Επίσης, διαθέτει και εξαιρετικής ποιότητας catering menu (+kids menu) με finger food που αποτελεί ιδανική επιλογή για parties και special events προσωπικά ή επαγγελματικά.


Ο σολομός με εσπερειδοειδή και φρέσκα λαχανικά είναι ένα από τα πιάτα του daily menu.


Απολαύστε τη γαλοπούλα αργοψημμένη και τραγανή, με γέμιση από αποξηραμένα φρούτα, από το Χριστουγεννιάτικο μενού που έχει ετοιμάσει ο chef Κώστας Τσίγκας.


DELICATESSEN

Στα ράφια του Delicatessen θ’ ανακαλύψετε μία μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά gourmet προϊόντα από τις ΗΠΑ, την Αγγλία, τη Γαλλία, την Ιταλία, και την Ελβετία όπως σολομό BALIK TSAR NIKOLAJ και αυθεντικό χαβιάρι beluga. Τα προϊόντα εμπλουτίζονται συνεχώς για να καλύψουν την κάθε σας επιθυμία και τα πιο υψηλά standards, ενώ κάποια θα τα βρείτε αποκλειστικά και μόνο εδώ.


Βάρης Κορωπίου 32, Βούλα

Τ: 210 895 3929

FB: Ipirotissa

www.ipirotissa.gr