Ειρήνη & Στέλλα Μητρέλλου: Τα πρόσωπα πίσω από το επιτυχημένο Chakras

To Chakras Core Therapy μετρά ήδη αρκετά χρόνια επιτυχημένης πορείας στα Νότια Προάστια και όχι μόνο. Πώς προέκυψε η ιδέα και ποιο το μυστικό της επιτυχίας;
Εγώ και η αδελφή μου βρισκόμασταν σε έναν εντελώς διαφορετικό επαγγελματικό χώρο, πολύ σκληρό και με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Μας άρεσε πάντα όλο αυτό με τις εναλλακτικές θεραπείες, τα φυσικά προϊόντα, τα βότανα, τα διάφορα είδη μασάζ και, το βασικότερο όλων, η ενασχόληση με τον άνθρωπο. Παρακολουθούσαμε διάφορα σεμινάρια, διαβάζαμε πολύ πάνω στο αντικείμενο και δεν χάναμε ευκαιρία στα ταξίδια που πραγματοποιούσαμε στο εξωτερικό, λόγω των επαγγελματικών μας υποχρεώσεων, να επισκεπτόμαστε spa και ιδιαίτερους χώρους χαλάρωσης, τόσο του σώματος όσο και του πνεύματος. Όλα αυτά μέχρι το 2009 όταν αποφασίσαμε να κάνουμε μία πλήρη στροφή στα επαγγελματικά μας. Είχαμε διάφορες επαγγελματικές σκέψεις , ώσπου πολύ ξαφνικά, από το πουθενά, θα έλεγα, προέκυψε η πρόταση για πώληση της συγκεκριμένης επιχείρησης. Αποφασίσαμε, λοιπόν, εν μέσω της οικονομικής κρίσης να κάνουμε την αγορά, οπότε το hobby μας το κάναμε επάγγελμα. Όταν ξεκινήσαμε, δεν υπήρχε κάποιο business plan, μόνο όρεξη για δουλειά.


Πώς μπορεί κανείς να επιτύχει την αρμονία του σώματος, του νου και του πνεύματος στο Chakras Core Therapy;
Το ολιστικό θεραπευτικό μασάζ περιποιείται το άτομο ως οντότητα και δεν επικεντρώνεται απλά και μόνο σε κάποια σωματικά προβλήματα. Στο ολιστικό μασάζ, η συμπεριφορά τόσο του θεραπευτή όσο και του δέκτη και η επικοινωνία μεταξύ τους έχουν εξαιρετική σημασία για το αποτέλεσμα της θεραπείας. Ο ρόλος του πελάτη είναι να είναι χαλαρός και δεκτικός, ενώ ο θεραπευτής πρέπει να παραμένει προσηλωμένος με την ψυχή και το μυαλό του μεταδίδοντας με το μασάζ μια αίσθηση αληθινής φροντίδας και χαλάρωσης.
Με το ολιστικό θεραπευτικό μασάζ επηρεάζονται επίσης και τα ενεργειακά κέντρα ή τα chakras του «ανεπαίσθητου σώματος». Δεν είναι ασυνήθιστο, κατά τη συνεδρία του ολιστικού μασάζ, οι δύο συμμετέχοντες, ανάλογα με το πόσο δεκτικός και χαλαρός είναι ο πελάτης, να φτάσουν σε ένα επίπεδο υψηλής συνειδητότητας «παρουσίας στο παρόν», εμπειρία παρόμοια με εκείνη του διαλογισμού. Μετά το ολιστικό μασάζ αισθάνεσαι πλήρη ξεκούραση και χαλάρωση, αισθάνεσαι σαν να έχει φύγει ένας βράχος, ένα βάρος από την ψυχή σου. Αισθάνεσαι ξαλαφρωμένος από ένταση και πίεση, είναι μία ανεπανάληπτη εμπειρία.


Τι άλλο μπορεί κανείς να βρει σε εσάς;
Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας φαίνεται στις υπηρεσίες μας, με τον απόλυτο σεβασμό στις πραγματικές ανάγκες του κάθε ατόμου για την προσωπική του περιποίηση και ανανέωση. Κύρια πολιτική μας είναι να ακούμε προσεκτικά τι ανάγκη έχει ο πελάτης στο πρόσωπο ή στο σώμα, να προτείνουμε την αντίστοιχη θεραπεία και να πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ειδικά για τις θεραπείες προσώπου, πάντα είναι tailor-made, δηλαδή, σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος, ανάλογα με τον τύπο, την ηλικία, τις ιδιαιτερότητες κ.λπ.
Ξεκινάμε, λοιπόν, με μία μεγάλη γκάμα από ολιστικές θεραπείες, μασάζ θεραπευτικά, χαλαρωτικά, antistress, αθλητικά, θεραπείες σώματος με φυσικά βιολογικά προϊόντα, που συνδυάζονται με διάφορους τύπους μασάζ, θεραπείες κυτταρίτιδας, θεραπείες προσώπου, καθαρισμούς αντιγήρανσης, αναζωογόνησης και ενυδάτωσης, θεραπείες ματιών, spa manicure και pedicure, spa θεραπευτικό, αποτριχώσεις, μακιγιάζ κ.λπ. Παράλληλα, λειτουργούν τμήματα pilates, σχεδόν personal, έως 6 άτομα, με στόχο την ενδυνάμωση και την καλύτερη κίνηση του σώματος. Επίσης, διοργανώνουμε σεμινάρια σε θέματα συμβουλευτικής, σχέσεων, διαχείρισης άγχους και stress. Από τον Οκτώβριο του 2015 έχουμε σκοπό να προχωρήσουμε και σε νέους κύκλους σεμιναρίων με εικαστικά, καλλιτεχνικά θέματα.


Ποια τα σχέδιά σας για το μέλλον;
Θα συνεχίσουμε να οραματιζόμαστε και να δημιουργούμε νέες υπηρεσίες με γνώμονα την προσωπική φροντίδα του κάθε επισκέπτη. Θέλουμε οι πελάτες μας να αισθάνονται όμορφα και χαλαρά ΚΑΙ μοναδικοί. Να έχουν το σημείο συνάντησής τους, να απολαμβάνουν το τσάι από βότανα και λουλούδια διαβάζοντας ένα βιβλίο ή μία συζήτηση πίνοντας τα σπιτικά λικέρ μας. Να παραστούν σε μία έκθεση ζωγραφικής, φωτογραφίας ή να λάβουν μέρος σε ένα από τα σεμινάρια που διοργανώνουμε.


IN CATEFORY: BEST CHOICES , HEALTH