Ήταν ένα μικρό καράβι : «Σαλπάροντας» σε γεύσεις & αρώματα μεθυστικά

Έχετε επισκεφτεί ποτέ ένα εστιατόριο που όταν φύγατε μετρούσατε τις ημέρες μέχρι να ξαναβρεθείτε εκεί; Το «Ήταν ένα μικρό καράβι» στην καρδιά της Χώρας, είναι ένα από αυτά.


VXN_4875


VXN_4847


Όλο το χειμώνα σκεφτόμουν πότε θα έρθει το καλοκαίρι για να πάω ξανά στην Τήνο και να γευτώ τα υπέροχα πιάτα που δημιουργεί ο πάντοτε χαμογελαστός chef Αντώνης Ψάλτης με μαεστρία, αγάπη και βάση τις πιο φρέσκες πρώτες ύλες, εκλεκτά τοπικά προϊόντα και σε ένα μεγάλο βαθμό βιολογικά προϊόντα. Η όμορφη παρεΐστικη ατμόσφαιρα, τα εξαιρετικά πιάτα, η υπέροχα διακοσμημένη αυλή που «προστατεύεται» από τα καταπράσινα δέντρα που κυριαρχούν στο χώρο… είναι μόνο λίγοι από τους λόγους που μας έχουν κάνει να το λατρέψουμε, όπως θα κάνει και εσάς.  Ο κατάλογός του, από τα ορεκτικά μέχρι και τα γλυκά, αποδεικνύει γιατί θεωρείται ένα από τα εστιατόρια που έχουν διαμορφώσει τη γαστρονομική σκηνή του νησιού. Η πράσινη σαλάτα με άγρια αγκινάρα, τα φρέσκα ραβιόλια με κουνέλι και σάλτσα στιφάδο, το κατσικάκι με πλιγούρι, το καλαμάρι γιουβέτσι και το millefeuille με κρέμα τυριών και γλυκό αγριοκέρασο, είναι λίγες από τις επιλογές του ανανεωμένου μενού.


Αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιαίτερες εκδηλώσεις, όπως γάμος και βάφτιση, ενώ μπορείτε στην υπέροχη αυλή του ν’ απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας καφέ ή λικέρ με χειροποίητο γλυκό του κουταλιού.


Τριών Ιεραρχών, Χώρα Τήνου
Τ: 22830 22818
info@mikrokaravi.gr
www.mikrokaravi.gr
FB: Ήταν ένα μικρό καράβι

 VXN_4887


VXN_4838


 

IN CATEFORY: THNOS